Aan tafel!

Zoals jullie inmiddels hebben gezien in mijn vorige blog heb ik mijn nieuwe “Jim” eettafel van GIGA inmiddels ontvangen. Om de tafel zo efficiënt mogelijk in te delen heb ik bewust nagedacht over de indeling van de stoelen. Mijn missie was om zoveel mogelijk mensen om de tafel te kunnen plaatsen zonder dat het te vol oogt.

Het begon met de “Jim eetbank”

Door een bank te plaatsen aan 1 kant benut je de complete lengte van de tafel. Een bank is misschien iets minder comfortabel om uren op te zitten, maar voor bewegelijke kinderen is dit een prima oplossing. En kinderen nemen weinig plek in dus extra veel zitplaats!

Krukken

Ik wilde aan de kop van de tafel geen stoel hebben staan. Maar omdat ik het toch zonde vond om deze extra zitruimte helemaal niet te benutten koos ik ervoor om er af en toe een kruk neer te zetten.

Krukken in huis zijn voor mij een must have! Ze zijn makkelijk bij te schuiven en op te bergen. Ideaal in mijn geval voor als er onverwachts veel kinderen langs komen. En dit gebeurd bij ons thuis nog al eens.

Mijn krukken komen uit een oude school en zijn stapelbaar. Ze staan op een stapel naast de kast en nemen hier nauwelijks ruimte in.

Vergelijkbare krukken zijn ook bij GIGA Meubel verkrijgbaar:

Mix en match stoelen

Als laatste koos ik voor een mix van oude en nieuwe stoelen. Ik ben niet zo van de complete sets als het gaat om interieur. Ik hou er juist van om een eigen combinatie bij elkaar te zoeken. Een nieuwe stoel gecombineerd met een oude stoel uit de kringloopwinkel is mij de ideale match.

Op deze manier heb je een eigen originele stijl.

Een Gispen stoel uit de kringloopwinkel, gecombineerd met een nieuwe rotan stoel? Ik vind dat dit kan!

Een tip: zolang je zorgt dat de kleuren op elkaar afgestemd zijn, kan je in materiaal heel goed mixen.

Vergelijkbare eetkamerstoelen van Rotan vind je ook bij GIGA zoals deze “Sava naturel”

En deze stoel is ook weer mooi combineren met een retro schoolstoel van Giga

Chair Tutor

De overeenkomst tussen deze stoelen is het zwart, en deze kleur komt weer terug in de tafel. Mixen en matchen is helemaal niet moeilijk!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *