Van de week kreeg ik van groothandel TenC Lifestyle een lunchbox toegestuurd.

Ze hadden mij verteld dat er een lunchbox zou komen, maar ik stond wel even raar te kijken toen ik de verpakking opende, en ik ineens een platte envelop zag!? Daarin zat dus de Uhmm box!

De Uhmm is binnen een tel te vouwen tot lunchbox. Zoiets had ik nog nooit gezien!

uhmm

Uhmm is geïnspireerd op de Vietnamese cultuur waar ze aten van de palmbladeren. Alleen heeft de Uhmm box handige vouw lijnen, waardoor je nooit de fout in gaat met vouwen! Het is echt super simpel!

En met een handige rubbere riem die erbij zit, sluit je de box helemaal goed af.

uhmm

Eenmaal uitgevouwen kan je de Uhmm gebruiken als bord. Hoe handig is dat? En je kunt hem ook plat in de vaatwasser zetten, en makkelijk in de kast opbergen zonder dat het veel ruimte inneemt.

uhmm

Het materiaal is magnetron geschikt en de box kan ook in de diepvries. Je kunt er dus ook andere hapjes makkelijk in bewaren!

Kortom, een mooi aantrekkelijk design met zeer prettig gebruiksgemak!

De Uhmm lunchbox box is te bestellen via o.a : Uhmm lunchbox Bol.com

GIVE AWAY

En we zouden het heel leuk vinden als je ons volgt op INSTAGRAM

TenCLifestyle

en Keeponstyling

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

28 Comments

Deborah

Zo leuk! Ik zou hem lekker gevuld meegeven aan mijn dochter voor school en/of stage

Paulien Fidder

Ooow heeel leuk!! Ik ben al even op zoek naar een handige lunch box!

Marianne

Absoluut meenemen in de rugzak voor als we weer op reis mogen! Kan niet wachten!

Claudia Boom

Wauw deze is echt te gek. Nooit meer gedoe als ik na school het nakijkwerk mee naar huis moet nemen en het niet in mn tas past door mn broodtrommel. Vouw deze gewoon dubbel en ineens extra ruimte in mn tas. Echt te gek!!

@Bucketkris

Dit is ideaal! Zodra ik eindelijk mijn Europa reis (vlog) kan beginnen zou dit perfect in mijn backpack passen! Ik kan geen grote en zware bagage dragen dus dit zou super handig zijn in de trein onderweg naar al mijn bestemmingen. Goed dit tegen te komen, top idee🎉

Marion

Wow wat een geweldig ontwerp en daarnaast ook nog eens milieuvriendelijk. Deze box zou ik, gevuld met mijn lunch, dagelijks meenemen naar mijn werk.

Esther Coumans

Net voordat de Corona uitbrak en we niet meer naar kantoor mochten, ging mijn broodtrommel kapot. Ik heb nog steeds geen nieuwe gekocht, want wij mogen nog steeds niet naar kantoor. Dus als het wel weer mag, dan zou ik zeker deze gave lunchbox mee willen nemen.

Anouk

Ik zou hem graag cadeau willen doen aan mijn studerende dochter van 21 die al een aantal jaren intensief bezig is met duurzaamheid. En het mooie is ook nog, ze studeert aan de TU Delft, Industrieel Ontwerpen.
Ik weet heel zeker dat ze hier enorm blij mee zal zijn, omdat ze op deze manier nog meer haar steentje kan bijdragen voor een beter milieu. Weg met single use plastic!!

Nienke

Wat een leuk & handig ding! Ik werk sinds kort (weer) op kantoor en neem lunch mee in boterhamzakjes of onhandige bakjes. Deze box lijkt mij super handig in gebruik en ideaal voor lunch to go!

Do

Dit duurzame ontwerp is te gek. Ik smeer mijn broodjes altijd op kantoor ivm tijdgebrek in de ochtend. Elke keer als ik begin te smeren mis ik een bord om ze op te lekker dat is wel zo hygiënisch 😉

Lilian Rouwenhorst

Eindelijk een box in plat in de meest rommelige keuken lade van het land past! Als je daar nou niet gelukkig van wordt? En gelijk een stok achter de deur om eindelijk die beruchte lade uit te mesten 💪

Yvonne Glas

Hier wordt ik helemaal blij van , ik doe graag mee omdat ik deze heel graag mee neem voor mijn lunch op het werk 😊

Geke

Ik zou hem meenemen naar mijn vrijwilligerswerk bij de kringloop. 😊

Marieke

Wat een gaaf ding! Ik heb een la vol bakjes en niet bijpassende deksels waar ik helemaal gek van wordt, deze zou super handig zijn voor de pubers om mee naar school te nemen of beter nog, voor mezelf!

Kristie

Dit is nou eens een goede vervanging van zo’n plastic zakje voor de lunch. Die kan dus overal mee naar toe.

Jaklien

Wauw en ze zien er ook nog leuk uit!! Die willen we hier graag uitproberen! Hier gaat vaak alles met hendeltje stuk dus dit lijkt me ideaal!!

GDB

Oh, wat een handige box! Lijkt me ideaal om eerst als soort placemat te gebruiken om het brood op te smeren, en daarna op te vouwen en mee te geven naar school!

Zwopkje de Vries

Geweldig, leuk als ik met mijn kleinkind ga fietsen en we willen lunchen onderweg.

Hanna

Eindelijk mijn voornemen om tijdens de lunchpauze een rondje te wandelen doorzetten. Met deze mooie lunchbox heb ik dan een extra steuntje in de rug en reminder.

Yvette Vörös

O deze is top voor het hele gezin. Kantoor, school en voor wat lekkers mee op de boot. En geweld dat uitvouwen, dat scheelt ff ruimte! 😃

Imina

Wow! Ik zou hiermee zeker gaan picknicken, wijntje mee, hierin wat lekkere hapjes, zonnetje erbij en je hebt verder niets meer te klagen! Heerlijk!

Linda Wijnalda

Ik ben veel onderweg voor mijn werk in de zorg en dit is ideaal om tussendoor, eventueel in de auto lunch of diner uit te eten. En goed voor het milieu. En als ik tijdens vakantie weer eens een hike maak, is dit ook helemaal super! Lijkt me heel leuk te winnen!

Lotte Witte

Wat cool! Ik word altijd blij van dit soort toffe vondsten. Ik ben steeds duurzamer bezig en dit vind ik daar een hele mooie toevoeging op! Zal hem vooral gebruiken voor naar werk en dan met minder vulling in de tas thuis komen (:

Inge

Wauw, wat is dit handig zeg! Ik zou ze meenemen op onze wandeltripjes. Die doen we tegenwoordig meestal in het weekend, en zo kunnen we een lekkere salade meenemen om onderweg op een bankje op te eten. Heerlijk!

Kim de wilde

Ik zou deze fantastische lunchbox cadeau willen doen aan mijn vriend. Ik probeer hem al jaren van de plastic zakjes af te helpen. Maar weigert een lunchbox te gebruiken omdat dat te veel ruimte in zijn tas kost. Dit zou dus echt de ideale oplossing zijn. Daarnaast is het echt een eyecatcher. Super mooi dus misschien dat ik hem af en toe nog zal lenen ook.

redactie

We hebben eerlijk loodjes getrokken! En de winnaars zijn: Zwopkje de Vries
En Marion !
We nemen contact met jullie op!
bedankt voor het meedoen! Annemarie-Keeponstyling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *