Via Instagram werd ik getipt om mij eens te verdiepen in een “aroma diffuser” en dan in dit geval van het merk “Geurwolkje”

Een apparaatje gespecialiseerd in het verdampen van oliën. Een slim systeem zorgt ervoor dat het water en de olie gaan verdampen. Hier komt ook de naam “geurwolkje” vandaan. Als een kleine vulkaan spuugt de diffuser wolkjes uit. Deze wolkjes komen in je huis en verspreiden een lekkere aangename geur. Nu ben ik zelf dol op lekkere geurtjes in huis, ik gebruik altijd geurkaarsen, dus zag dit wel zitten!

Maar toen ik mij er een beetje ging verdiepen, bleek dat er veel meer achter zat dan alleen maar een lekker geurtje verspreiden.

Etherische oliën

De olie die je er het beste in kan doen zijn namelijk “Etherische oliën” Dit zijn niet zomaar oliën maar olie gewonnen uit de natuur. Het zijn extracten van planten bloemen en kruiden. Zonder hier een chemisch proces aan toe te voegen. Als je even logisch nadenkt snap je dit ook wel want je ademt de wolkjes in, dus je wilt ook dat dit natuurlijk is.
En deze wolkjes hebben behalve de lekkere geur dus ook nog een extra functie. Ze kunnen je ook een beetje helpen.
Er zijn namelijk oliën die bepaalde eigenschappen hebben. Lavendel bijvoorbeeld schijnt erg rustgevend te zijn, ideaal als je lekker wilt ontspannen in bed.

geurwolkje

En dan heb je bijvoorbeeld ook nog kaneel. Kaneel werkt antibacterieel, afrodiserend en zorgt voor een exotische sfeer.
En denk eens aan “lemmongrass” een geur die muggen en insecten zullen weren. Ideaal op een warme zomeravond op je borreltafel, of naast je bed. En denk eens aan eucalyptus bij een verkoudheid! (ook handig op de kinderkamer) Je kan er bijna een studie van maken zoveel olie soorten dat er zijn. Voor elke wens is er wel een geschikte olie te vinden.

Geurwolkje

Via de webshop van Geurwolkje bestelde ik de diffuser en een aantal geuren. Deze geuren zijn allemaal plantaardig. Mijn tip is echt als je ooit een olie aanschaft voor in een diffuser, check dan goed of het plantaardig is! Nu is dit het geval bij Geurwolkje, maar laat je niet verleiden tot (goedkope) chemische middelen.

Nimbus

Ik koos voor de “Nimbus” een diffuser met een (nacht)lampje erin. Want wat is er nou gezelliger dan een diffuser die ook meteen een beetje sfeer licht in huis geeft. Een gezellige lichtbron die nog lekker ruikt ook!

Het aparaat is super simpel in gebruik. Je vult een kannetje of glas met water. Daar voeg je een paar druppels olie aan toe (naar wens) Je schenkt het in de diffuser en zet het aan.

Spannende kleurtjes

Het apparaat is in te stellen op uren. En ook de verlichting kleur kan je kiezen. Daarna begint het water direct al ontzettend te dampen! Het is bijna magie als je ziet hoeveel witte damp er ineens verschijnt!

geurwolkje
Een geurwolkje naast de bank

De kamer begint meteen te ruiken als een wellness! Ik had meerdere geuren besteld, maar mijn voorkeur ging uit naar ¨1001 nacht¨. Niet te aanwezig, gewoon lekker fris. En lavendel lijkt mij ook zo lekker. Ik ga mij nog zeker meer in de geuren verdiepen, want ik het idee van de stimulerende “krachten” vind ik persoonlijk erg interessant.

Winactie

Ben jij ook benieuwd naar geurwolkje? doe dan deze week mee aan de winactie op mijn instagram! @keeponstylingcom

En als je een reactie zet onder dit blog maak je extra kans!

Voor meer informatie bekijk de webshop van Geurwolkje Met code: ¨keeponstyling¨ ontvang je 10% korting op je bestelling!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

33 Comments

Carla

Tof! Ik ben zo benieuwd naar een geurwolkje. Lees en zie er zoveel positiefs over. Ik doe graag mee. 🤞

E. Boenders

Wat een leuke uitleg! Doe graag mee om een geurwolkje te winnen ☁️

Linda Wiersema

Zo’n geurwolkje lijkt mij ook nog wel wat! Zeker nu in deze tijd. Het heeft ook wel echt iets magisch. Iets waar je naar kunt blijven kijken.

Celine

Hi!! Ik zou deze super graag winnen voor ‘mijn kindjes’ op het ontwikkelcentrum waar ik werk. Deze kinderen hebben een verstandelijke beperking, met bijkomend bijvoorbeeld autisme, eetproblemen of epilepsie.
Wij snoezelen meerdere malen in de week, en alle kids worden heerlijk rustig van rustige muziek en mooie lampjes. Een Geurwolkje zou het echt helemaal compleet maken!!

Linda

Ohhh dat lijkt me echt zó fijn. Lekkere frisse geurtjes in ons Limburgse huisje. Tijd voor rust in mijn hoofd. Wie weet helpt het !🙏🏻

Ellen

Lijkt me echt genieten… Ziet er ook zo mooi uit en de naam… Nimbus, moet gelijk aan Harry Potter denken = gezelligheid!

Bordjes&co

Goede beschrijving! Ik ken het nog niet, want ik gebruik altijd geurwaxjes maar dit lijkt mij veel beter voor je gezondheid ook. Ik ben om!

@Leiendakje

Leuk verteld! Ik heb meteen extra zin om er eentje in huis te halen!
Ik zou kiezen voor een geur met vanille, het lijkt me heerlijk zo’n zachte geur in de kamer.
Ik zie nu allemaal verhaaltjes op Instagram over dat mensen dennengeur en eucalyptus in het apparaat doen om zo hun luchtwegen te laten openen.. dus: geurwolkje is niet alleen stijlvol en voor de lekkere geurtjes: het kan ook nog goed zijn voor de gezondheid! Fijne dag vandaag

Priscilla

Hoi

Ik wil echt dolgraag winnen. Ik heb zelf al 2 diffusers en oliën van geurwolkje maar bij 1 dissufer wilt de geur er niet echt uit waardoor dit gaat stinken ongeacht welke oliën ik erin doe. Ik heb alle instructies al gevolgd van geurwolkje en om compensatie maar ze geven er geen gehoor aan. Ook is mijn meisje van 2 ziek
Ze heeft een keel ontsteking en hoge koorts dus ik kan de dissufer nu niet meer gebruiken. Aankopen gedaan tot 143 euro bij geurwolkje dus ik zou het echt heel graag willen winnen!

Heleen

Leuk geschreven én duidelijk, hoop dat ik een geurwolkje win en anders toch maar kopen haha. Succes met je blog!

Kim

Jaah super fijne winactie en leuke blog heb je weer geschreven. X kim @throughourtinywindow

Fia

Ik ben heel benieuwd naar de geuren, maar zeker hoe z’n diffuser werkt, of hoe je dit ervaart.
Zou graag een willen winnen❤️👍🏽

Melanie

Ik zou het heel graag willen winnen zodat ik het mijn vriendin cadeau kan doen. Ze is sinds vorige week in een studio in de stad Groningen gaan wonen. Ze had een houseparty georganiseerd, maar door het virus kan dat niet doorgaan, dus nu zit ze helemaal alleen in haar nieuwe studio. Hoe leuk is het dan om haar een cadeau te geven die haar nu nog kale studio wat meer sfeer geeft.

Eveline

Leuke blog en insta! Volg je al een tijdje, leuk om iemand te volgen die, net als ik, in Groningen woont, werkt en shopt! Geurwolkje lijkt me heerlijk, helemaal nu we aan huis gekluisterd zijn.

Hilde van nuenen

al een tijdje op zoek naar een lekkere geur voor in huis en helemaal top als het via zo’n mooi geurwolkje kan!
In ben geïnspireerd!

Suus

Oh ja een Geurwolkje!! Die wil ik al een hele tijd zo graag! Vooral ik zwanger thuis probeer te werken, mijn kleuter les moet geven en mijn peuter probeer te vermaken en we ondertussen een huis af moeten klussen waar we 1 april in moeten wonen…. Ik kan wel wat ontspannende olie gebruiken.

Nanda

Oh lijkt me heerlijk! Juist omdat je het dus zelf kunt regelen hoeveel geur je wilt. Ik heb snel ‘last’ van geuren. Ik ga mee doen!

Anne-Pia

Hai Annemarie,

Wat leuk dat je hier een blog over schrijft. Ben er nu nog enthousiaster over! Het lijkt me heerlijk om de geuren hier in huis te ruiken. Perfect ook om straks in ons nieuwe huis neer te zetten. Niet alleen lekker ruikend maar het ziet er ook mooi uit!

Sharon

Oh wat goed dat je hier een artikel over hebt geschreven. Elke keer zie ik dat ding voorbij komen op Instagram en dan vraag ik mij precies af wat het nog meer kan doen. Ben nu wel benieuwd naar 1001 nachten. En eucalyptus is altijd goed om in de collectie te hebben.

Geke van der Veer

Ik doe heel graag mee, ik hoor zoveel goede geluiden.

Mirte

Wat een prachtige diffuser! Mijn oude en slechte luchtbevochtiger is kapot gegaan en ik ben nu druk aan het verhuizen naar een fijn huisje, waar deze diffuser prachtig tot zijn recht zou komen! Kan ik eindelijk mijn heerlijke etherische oliën goed gebruiken 🙂

Susan

Beste Annemarie,

Mijn naam is Susan (22) en studente in Events. Sinds ik jouw pagina heb ontdekt geniet ik van al jouw foto’s en manier van storytelling. Je creativiteit inspireert mij (om mijn toekomstige huis te stylen zoals jou) en ik hoop nog vele anderen!

Allereerst dankjewel voor deze bijzondere kans. Toen ik deze winactie las dacht ik gelijk aan een bijzondere vrouw die ervan droomt om haar eigen praktijk in energetische healing te openen. Ik merk dat vooral veel studenten om mij heen en mensen met fysieke of mentale klachten zoeken naar alternatieve manieren van welzijn en self-care en dat is precies de reden waarom dat deze vrouw zich in wilt zetten om mensen te helpen. Zij kan die positieve boost te geven. Ik geloof dat het Geurwolkje haar boodschap nog meer zal versterken! Geur en kleur zijn natuurlijk twee bijzondere manieren van energie doorgeven. Het beweegt en emotioneert je.

Ik bewonder deze vrouw voor haar kractige mindset. Ze is als een tweede moeder voor mij en juist daarom zou ik haar zo graag willen verrassen met een Geurwolkje. Op deze manier kan ik haar op mijn eigen manier steunen en iets terug geven voor alle liefde die ik van haar ontvang.

Dankjewel voor het lezen Annemarie! Ik hoop ook een klein beetje dat ik jou heb geïnspireerd ☺️💫. Ik blijf je volgen natuurlijk. Een heel fijn weekend gewenst!

Susan

Anna Vd Brink

Oh wat een geweldige actie ! Zou heel graag een geur wolkje willen winnen. De naam alleen al 😄

Marian

Jezelf oppeppen door middel van geur (en dan helemaal in deze tijd)..het lijkt me heerlijk! Ik doe veel yoga thuis, dus daarbij lijkt het me ook echt een toevoeging🙏🏻 #fingerscrossed

Lieke van Melis

Dolgraag… we kunnen in deze tijd wel wat rustgevende en troostende oliën gebruiken 😔 onze dochter is 3 weken geleden overleden, alle extra steun in welkom.

Eva Wolfert

Ik ben heel benieuwd naar ‘geureolkje’ en ga zeker meedoen met de winactie.

Steffi

Ik heb er al heel veel over gelezen maar zou graag eentje winnen om deze quarantaine tijden door te komen

Lois

Heeee superleuk deze winactie wil al heel lang zo’n geurwolkje 🥰 hopelijk komt nu men droom uit en win ik er een😍 zou ik echt fantastisch vinden en heel blij mee zijn🤪🥰

Lois

Superleuke winactie wil al heel lang zo’n ding men droom zou uitkomen als ik dit Win😍😍😍

Elise Kromkamp

Super leuke winactie! Kunnen wij hier goed gebruiken, luchtvochtigheid hier is zo slecht dat wij altijd statisch geladen zijn 🤣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *