Eetkamer Stoelen top 10

Dat ik een zwak heb voor eetkamer stoelen is de oplettende lezer vast al eens opgevallen. Hoe vaak wij wel niet gewisseld hebben van eetkamerstoelen is niet op 1 hand te tellen. Het begon allemaal in mijn eerste huisje met kantoorstoelen. Ze waren blijven staan door de vorige bewoner. Niet helemaal mijn smaak, maar ze zaten lekker, en het was prima om als starter mee te beginnen.

Ook zat ik eventjes op oude retro Formica stoeltjes. Maar deze zagen er leuker uit dan ze zaten, dus na 2 maanden deed ik ze alweer weg. (recordtijd )

stoelen

bron; pinterest

Maar ook Gispen stoelen, houten spijlenstoelen, en inmiddels zitten we alweer een paar maanden op jaren 60 stoeltjes van skai leer. En op de kop staat een nieuwe spijlenstoel.

Juist de mix en match van stoelen vind ik zo leuk om te doen. Ondanks dat ik eigenlijk best tevreden ben, zit ik toch altijd online te speuren naar leuke eetkamer stoelen.

Woonboulevard Poortvliet

Onlangs kwam ik op de site van Woonboulevard Poortvliet Nu woon ik in Groningen wat een beetje uit de richting is, maar ze hebben een webshop. Ideaal, die grote winkels die met hun tijd meegaan, en waar je alles ook online kunt bestellen.

Maar liefst ruim 700 (! ) eetkamerstoelen om uit te kiezen. Ik heb voor jullie even een top 10 gemaakt van mijn favorieten gespot op deze site.

Nieuwe stoelen

Je kunt mijn smaak omschrijven als retro,industrieel en Scandinavisch. En soms zitten ook alle drie de stijlen in 1 stoel.

De 10 stoelen die ik heb gekozen uit de collectie van Woonboulevard Poortvliet zijn allemaal nieuw, maar hebben een retro touch. Het leuke is dat als je deze stoelen combineert met oude stoelen je een mix hebt dat oud en nieuw met elkaar verbind.

Welke stoel zou jij kiezen?

laat een reactie achter!

En ben je nieuwsgierig naar alle 700 stoelen, kijk dan even op de site

fijne dag!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *