Handige opberger

Waar veel mensen wonen, zijn veel spullen. Iets waar ik als moeder in een huishouden van zes personen altijd tegenaan loop. Rondslingerende schoolwerkjes, boeken, speelgoedjes, schroevendraaiers, ik kan er wel dol van worden soms.

Dit soort spullen komen vaak terecht op de eettafel, of op het bureau. En dat laatste daar had ik genoeg van! Wij hadden namelijk een klein bureautje in de woonkamer staan. Ideaal in de tijd dat onze eettafel nog niet zo groot was om aan te kunnen werken.

Maar toen we een nieuwe grotere eettafel kregen werd het bureautje overbodig. Het werd een vergaarbak voor alles wat rond slingerde in de woonkamer. Een soort “tussen station” voor een eindbestemming die vaak te lang werd uitgesteld.

Het werd tijd voor een praktische oplossing. Mijn nieuwe missie was het bureautje eruit en een kast vinden. Maar ik had wel een paar wensen. De kast mocht niet te groot zijn omdat ik in deze ruimte al een andere grotere kast heb staan. Het moest een kleine opberger worden.

CASA

Online kwam ik al snel het perfecte kastje tegen bij CASA genaamd “PAULI”

Een kastje in lichte houtkleur wat een mooie frisse combinatie is bij de wolkenmuur waar het kastje moest komen te staan.

En wat ik dus ontzettend leuk vind zijn de zes lades. Voor ieder gezinslid een eigen lade! Het kastje is niet te groot, dus het dwingt ook weer op het te blijven legen.

Het bleek een schot in de roos!

De kast is gemaakt van Multiplex. De lades lopen niet in rails, maar zitten er echt als een soort “doosje” in. Dus even met beleid gebruiken. Eventueel vast te zetten aan de muur. (maar ja, dat vind ik in dit geval een beetje zonde)

Pimp tip

Je zou ook nog een paar lades kunnen verven. Je kunt er bijvoorbeeld drie lades een accentkleurtje geven voor een speels effect. En dan de omlijsting effen laten.

Zie hier een een kast voorbeeld waar alleen de lades een kleurtje hebben gekregen. Door het gebruik van speelse kleuren is een kast ook meteen geschikt voor de kinderkamer!

bron: Pinterest/momtastic.com

Ik kies voor de naturel. Onze vloer is blauw/grijs waardoor zo’n basic kast juist mooi uit springt.

Mooi door zijn eenvoud.

Voor meer informatie over de kast “Pauli” zie de webshop van CASA

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *