Een kantoor is een plek waar je vaak bent, soms nog wel meer dan thuis. Het is daarom erg belangrijk dat je je op je gemak voelt in je eigen kantoorruimte.
Door meer sfeer en levendigheid aan je kantoor toe te voegen, zal het eerder als een plek voelen waar je graag komt. Dit doe je door persoonlijke items toe te voegen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de vraag: hoe kun je meer persoonlijkheid toevoegen aan een kantoor?

Posters

De eerste manier waarop je meer persoonlijkheid kunt toevoegen aan je kantoor, is door het toevoegen van posters.
Een poster is een goede manier om een statement te maken. Posters zijn er in alle soorten en maten, in alle kleuren en in alle vormen.

poster
Gallerix

Hierdoor is er genoeg keuze. Wanneer je houdt van abstracte kunst, kun je gaan voor een abstracte poster. Wanneer je graag in de natuur komt, kun je een poster ophangen van de natuur. Ook kun je een poster ophangen van een bekend persoon waar je fan van bent, of van een inspirerende quote waar je een positief gevoel bij hebt.

Wanneer je een poster toevoegt aan je kantoorruimte, zal het meer als je eigen plek voelen en zal er meer persoonlijkheid in de ruimte aanwezig zijn.

Fotolijstjes

Naast het feit dat je kunt kiezen voor het ophangen van een poster in je kantoor, kun je er ook voor kiezen om een fotolijstje op te hangen. Een fotolijst gevuld met foto’s van dierbaren geeft meteen een persoonlijke sfeer aan je kantoor.
Er zijn verschillende soorten formaten waaruit je kan kiezen bij het zoeken van een fotolijst, zo is er bijvoorbeeld een fotolijst van 50×70 maar er zijn ook andere maten.

poster
Gallerix


Door een fotolijst te vullen met een dierbare herinnering, voeg je wat positiviteit toe aan je kantoor en zul je met meer plezier naar je werk gaan.

Fotomuur

Er kan ook worden gekozen voor het maken van een fotomuur, bijvoorbeeld in een van de gemeenschappelijke ruimtes. Hebben jullie pas een teamuitje gehad? Dan is het leuk om de foto’s daarvan op de fotomuur te hangen!
Dit zorgt ook meteen voor teambuilding.

Wanneer collega’s langslopen en stilstaan bij de fotomuur, zullen de herinneringen van de leuke dag snel weer worden opgehaald.
Ook kan er een bord worden opgehangen met de namen van alle werknemers, of met nieuws of bijzonderheden wat gedeeld moet worden. Op deze manier wordt er snel persoonlijkheid toegevoegd aan het kantoor!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *