Dutchsprinkles

Ik zag de klokken van Dutchsprinkles voor het eerst afgelopen maand op de Wonen en co beurs in Groningen. De kleurcombinatie, de frisse look het trok mijn aandacht direct.

dutchsprinkles

Wat een heerlijke kleurtjes, en wat een leuke klokken!

Samenstellen

De klokken zijn helemaal naar wens samen te stellen. Van wijzerplaat tot de wijzers en rand. En de printjes zijn helemaal volgens de laatste interieur trends. Marmer, luipaard print, maar ook de jaren 80 kleurtjes waren vertegenwoordigd.

En ben je creatief ? dan kan je ook zelf iets ontwerpen.

Zeemeermin

Ik vond de vaste collectie al leuk genoeg om uit te kiezen. Mijn dochter van 6 had nog geen klok op haar kamertje, en daar was ze al best een beetje aan toe.

Ze koos voor de zeemeermin.

Je ziet de zeemeermin steeds vaker opduiken in de winkels. Ik heb het idee dat zij de eenhoorn trend zal gaan verslaan dit jaar. Wij hebben al heel wat unicorns hangen, dus dat maakte de keuze om dit keer een prachtige meermin te kiezen niet lastig.

Slaapkamer

Zelf wilde ik graag een klok op onze slaapkamer. De klokken van Dutchsprinkles zijn geluidloos dus dat kan prima. Geen irriterende tik, wat je natuurlijk absoluut niet wilt als je in bed ligt!

Onze slaapkamer heeft een zwart wit thema, maar ook houtkleurige tinten. Daarom koos ik voor de lichtkleurige houten rand, met zwart wit stipje.

Met de subtiele gouden wijzers kan ik net zien hoe laat het is. De tijd hoeft in de slaapkamer ook niet te duidelijk aanwezig te zijn vond ik. En met gouden wijzers geef je net een beetje meer glamour aan de klok.

Ook in de woonkamer staat hij erg mooi. Altijd leuk om een beetje te blijven variƫren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de klokken? Bezoek dan eens de website van DutchSprinkles

Fijne avond!

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *