Toefje lamp

Gespot op Instagram de lampen van Shapemixer. Van ontwerpster Adva Yehuday uit Israel.

lamp

De lampen hebben een hoog candy gehalte qua kleur, en deden mij qua vorm denken aan een toefje slagroom, of een lekker ijsje. Aangezien ons huis qua stijl ook best wel candy is, leek het mij leuk om ze te bestellen.

Via Instagram kwam ik in contact met de Adva, en zij stuurde mij 3 lampen toe..Via haar site, lukte het mij niet om de taal naar Engels om te zetten, maar via haar Instagram verliep dat contact in het Engels prima. (tip)

Na een week had ik ze in huis.

De lampen waren al gevouwen. Ik dacht dat ik een D.I.Y pakketje zou krijgen maar dat was gelukkig niet zo. Ik vond de lamp erg plastic ogen, maar als de lamp eenmaal hangt heb je dat gevoel totaal niet meer.

Een leuk lampje voor de kinderkamer, of als extra sfeerlampje in de woonkamer.

Onze kamer is best groot en wit, en zo’n lamp vanuit het plafond breekt de ruimte, en maakt de kamer net even wat gezelliger.

Meidenkamer

Op de kamer van Roos heb ik de gele variant gehangen. Een luchtige en fris kleurige lamp, perfect voor een kinderkamer.

lamp

En een goede combinatie bij al die zoete candy kleurtjes!

De witte lamp heeft nog geen plekje, maar die komt hier nog wel een keer voorbij. Binnenkort ga ik nog aan de slag met de meiden kamer van de jongste.

Voor meer informatie zie de Instagram pagina : Shapemixer

Fijne avond!

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

3 Comments

Gulbahar

Ik krijg ineens trek in cupcakes ? en het is middernacht…maar even serieus, het is weer een plaatje. Ik ben gek op pastel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *