Soms zie ik foto’s voorbij komen op mijn instagram en Facebook van mensen die ik ken waar ik erg blij van wordt. Daar wil ik meer van zien! Daarom hier bij Thuisinstyling een kijkje achter de schermen en het bijzondere verhaal achter deze kleurrijke mensen en hun werkplek.

Creatieve ondernemers Suzanne Stevense en Roosje Slooter hebben hun krachten gebundeld in hun nieuwe werklocatie ‘Zing en Maak een Ding’.

De naam verklapt het al een beetje: Roos is zangeres en zangdocente en Suus een creatieve duizendpoot.

Beiden hadden zij behoefte aan een werkplek voor hun lessen, workshops en kantoorwerkzaamheden, en die hebben ze gevonden in een oud schooltje dat lokalen verhuurt.

image1

kringloop spulletjes

“Het werd wel tijd om al die oude meuk en knutselspullen ergens anders te stallen dan thuis”, zegt Suzanne lachend. Ze is regelmatig in de kringloop te vinden waar ze mooie oude spulletjes verzamelt voor het bedrijf dat zij samen met vriendin Mariska runt: Vroeger was alles mooier. Deze ruimte vormt een mooi decor voor de spulletjes die we online verkopen.

Er zullen veel verschillende creatieve workshops en kinderfeestjes plaatsvinden hier bij Zing en Maak een Ding, vanuit Suzan haar andere onderneming Werkwinkeltje. Roosje heeft een kinderkoor, Villa Voice, dat zij een extra locatie geeft in deze ruimte. “Het schooltje staat midden in de wijk en we kunnen daardoor heel veel kinderen bereiken, blij maken en helpen zich creatief te uiten en ontwikkelen”, aldus Roos.

We kunnen ook gezamenlijk een activiteit aanbieden, bijvoorbeeld een Sintkrans knutselen en Hippe Sint-hits zingen in december. Roos vindt het ook heerlijk dat er geen buren zijn, zo kan ze zangles geven en zelf haar vocalen repeteren (Roos Zingt en Totally Spice- a Spice Girls Tribute).

image5 image4 image3 image2 suzanne1

Zoete inval

De locatie is elke woensdagochtend open voor Zoete Inval: koffie met een koekje terwijl wordt gebrainstormd over behoeftes voor leuke workshops of lezingen, die hier georganiseerd kunnen worden door de dames. De ruimte kan ook gehuurd worden door anderen om een workshop of avond te organiseren. In alle tijd die overblijft zitten we lekker achter onze vintage bureautjes te werken aan de administratie van onze bedrijfjes! Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten bij Zing en Maak een Ding? Like dan de gelijknamige Facebookpagina!

En hier zijn de meiden allemaal te vinden:

Suzanne Stevense

Ig: @suzannestevense
@vroegerwasallesmooier
Fb: @suzanne.stevense
@werkwinkeltje
@vroegerwasallesmooier

Roosje Slooter
Ig: @roosje1985
Fb: @roosje.slooter
@rooszingt
@totallyspicetribute

www.rooszingt.nl
www.villavoice.nl
www.totally-spice.nl

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *