Mijn interieur voornemens 2018

Ik doe eigenlijk nooit aan (goede) voornemens. Ik probeer altijd gewoon het beste ervan te maken. Maar in december kreeg ik op het gebied van interieur wel een beetje onrust. Ik speel al jaren in ons huis met veel kleur. Mix en match, alles door elkaar. Vorige kerst kreeg ik al een beetje de kriebels en begon ik de gekleurde stoelen te vervangen door wit. En de gele kinderstoel verfde ik wit. (op eerste kerstdag nog zelfs )

 

2015 En ook onze mint groene kast werd vervangen voor een nieuwe (oude) witte apothekers kast

2017

 

2016, veel kleur aan de eettafel

Inmiddels vervangen door wit

2017

Veel groen op tafel, verse bloemen steken zo prachtig af op wit.

Ik merkte dat dit mij een beetje rust in mijn hoofd gaf. Ik heb best een druk leven met meestal veel kinderen -lees rommel- in huis en als het interieur dan ook nog eens veel kleur bevat is dat extra druk.

Woonkamer

2015 Roze muur! “peony” om precies te zijn

2015 roze werd mint *mijn hemel wat een chaos!! * dat ik dit mooi vond… ?

 

2016 Nachtblauw (dit heeft er maar een paar maanden opgezeten, ik vond het veels te zwaar)

2016 ijsblauw stuk lichter en zomers gestyled (als ik er nu naar kijk veels te druk dus)

 

begin 2017 nog steeds veel kleur maar ietsjes meer afgestemd op elkaar

Totdat wij in de zomer van 2017 de kamer omgooide

Ik begon steeds meer kleur te vervangen door wit tinten.

Nog wel kleurig, maar niet meer zoveel in de accenten. Het vloerkleed is licht, en de bank heeft ook wat minder kleur accenten in de kussens. (En voor de oplettende kijker, de bank staat nu aan de andere kant van de kamer! ) De muur achter de bank is lichtblauw pastel met wolkjes. Wat een verandering met een paar jaar terug. Veel meer in balans vind ik.

Woon/werkkamer

Maar de grootste verandering is toch wel in onze andere woon/werk kamer boven.

Omdat ik deze kamer ook veel gebruik voor mijn werk en styling fotografie is de basis al wit. Ik merkte dat als ik in deze kamer was ik mij erg “zen” voelde. Geen ruis, geen rommel, heerlijk naturel.

in 2016 hadden we nog erg veel kleur boven

Weer veel kleur, maar wel iets meer op elkaar afgestemd.

Voornemens 2018

Ik besloot het anders te doen. En het begin is er al een beetje. Mijn nieuwe voornemen voor 2018 boven wordt, wit gecombineerd met pastel blauwtinten , zwart accentjes, blank hout, en veel planten en bloemen.

Mijn bureau heeft al een lichthouten kleur, de basis is ook al wit, dus met het gebruik van kussens en planten en kleden kom ik al een heel eind. Het begin is gemaakt, en hier ga ik het komende jaar op doorborduren.

2018

Alles op deze foto komt uit de kringloopwinkel. Hierdoor is het makkelijk om voor een paar euro weer wat veranderingen aan te brengen in huis.

Ik ben heel benieuwd wat jullie mijn mijn interieur ontwikkelingen vinden van de afgelopen paar jaar. Welke stijl heeft jullie persoonlijke voorkeur? Laat een reactie achter!

Fijne dag!

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

3 Comments

Odilia

Hoi hoi…. Wat leuk om te zien!

Ik hoi van wit, dus de 2laatste plaatjes vallen bij mij heel erg in de smaak, en een gekleurde bos bloemen staat dan idd ook veel mooier…. Ik zeg zo laten!! Hihi

X. Odilia (@odieltje)

Caro

Wat een leuk overzichtje! Ik vind de overwegend witte tinten het mooiste. Die paar accenten staan dan veel mooier tegen een sobere achtergrond. Erg mooi in balans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *