Interieur trends

Je hebt het misschien al een beetje meegekregen, fluweel en goud zien we veel terug in het interieur van 2018. Interieur webshops spelen daar natuurlijk op in, en je ziet online de mooiste fluwelen items voorbijkomen.

Fluweel

Zo hebben webwinkels Flinders en Karwei momenteel mooie fluwelen meubels

 

En de H&M verkoopt online fluwelen kussens

En ook de goud trend zie je terug in de interieur webshops

H&M:

Flinders :

Kringloopgeluk op 1 dag

Nu is het natuurlijk erg leuk om de trends te volgen, en toe te passen in je eigen huis. Ik koop dan ook geregeld wat leuks online of in een stenen shop. Maar om de kosten een beetje te drukken vind ik het ook erg leuk om de trends te vinden in de kringloopwinkel.

En dat is met deze fluweel en goud trend goed te doen, want ook deze trends hebben we in het verleden al eens gehad.

Zo vond ik gisteren in 1 kringloopwinkel in mijn stad een grote fluwelen kussenhoes (waarschijnlijk onderdeel geweest van een oude fluwelen bank) Een roze lampje, die qua kleur leuk- Ton Sur Ton- bij de kleur van het jaar Heart wood past.

Een goudkleurig kannetje (check de roze binnenkant hoe leuk!) en make up tasje. Dat laatste is dan wel geen interieur, maar ik wilde je deze beauty van slechts €0,25 cent niet onthouden!

 

kleur van het jaar Heart wood bron: Flexa

Een lekker groot mosgroen fluwelen kussen voor op de stoel. Voor slechts € 0,75 cent Ik had nog een oude kussen vulling liggen die precies paste.

Het roze lampje was slechts €2,00 en als je hier een nieuw bolletje in doet heb je ineens een heel leuk origineel lampje. Ik was vooral gecharmeerd van de mooie kegelvorm.

 

Voor €3,50 totaal een kannetje, een lamp en een prachtig groot kussen. De trend van nu vertaald in een kringloopvondst. Dat kan dus!

 

Fijne dag!

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

Danique

Dag Anne-Marie,

Ik word echt heel blij van zowel jouw YouTube-kanaal (samen met Elma) als je website. Ook ik ben gek op kringloopwinkels (en vooral het idee erachter) en vind dat jij goed bezig bent om het concept kringloop van zijn muffe imago te ontdoen. Top! Ga zo door.

redactie

Oh hoe leuk is dit om te lezen!!! dank je wel!! Het blijft ook echt mijn passie die kringloopwinkel pareltjes vinden ! Elma en ik zullen er binnenkort ook weer eentje bezoeken! wordt vervolgd…..
info: youtube kanaal: Elma en Annemarie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *