Afgelopen weekend ging ik eventjes langs bij vriendin Ingrid die woont in een prachtig oud klein schooltje. Haar nieuwe kralengordijn viel mij meteen op. Ik dacht ze heeft hem vast ergens in de kringloopwinkel opgedoken, maar nee, ze had hem gekocht in een bouwmarkt de ; Hornbach

Mijn dochters kamer heeft een deur waar ik al een kralengordijn voor had bedacht. Een gezellige luchtige afscheiding naar het dakterras. Maar de gordijnen die ik tegenkwam op het internet waren best aan de prijs.

Dit gordijn van Bamboe is €19,95 per stuk, dus een best vriendelijke prijs vond ik. Ingrid had er 2 nodig voor haar deuren, maar per deur is 1 gordijn voldoende.

Ik viel voor dit enorm leuke hert;

hert 1

Van de zijkant heel goed te zien, van voren neutraal, dat geeft het leuke verrassing effect

hert 2

Hert gezien vanaf ons dakterras, wij wanen ons een beetje in het bos!

 

hert 5

Kralengordijn bij Ingrid thuis

hert 7

In een hoekje ergens achterin de Hornbach vind je de gordijnen in dit soort doosjes.

Een klein interieur accent met een zomers gevoel, Laat maar komen de zomer van 2016!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie