Gistermiddag in een donker hoekjes zag ik hem staan in de kringloopwinkel. Een schattig klein tafeltje wat een naaikistje bleek te zijn. Handwerken daar doe ik niet aan, maar ik zag er wel een leuk banktafeltje in.

Het ronde metaal gecombineerd met hout vind ik erg mooi. Typisch een stijl uit de jaren 60.

Helaas was de bovenkant niet zo mooi meer, door de koffiekringen. Omdat ik de kleur hout eigenlijk te mooi vond om helemaal over te schilderen, koos ik ervoor om alleen het bovenblad een kleurtje te geven. Juist de combinatie van licht hout, en een kleurtje vind ik erg mooi.

Ik had nog een potje roze verf liggen, matte Flexa Pure verf. Ik ben dol op deze extra matte verf.

tafeltje-1

 

 

tafeltje-4

Nieuwsgierige poes is er altijd bij als ik een foto maak…. (-:

tafeltje-5 lampjes

Ook het knopje heb ik even een zwart likje verf gegeven.

tafeltje-6

De kaarslampjes en het vaasje vond ik ook bij de kringloopwinkel. De kaarslampjes zijn van Philips , je had ze vroeger ook in de boom (ik heb dat nog steeds trouwens) echt een pareltje dit lampje, en helemaal in kerst sfeer !

De tas kocht ik bij Folk. Een heel leuk interieur winkeltje in Groningen.

De “Hello” is van Kwantum

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *