Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk vloerkleed voor mijn zoon zijn slaapkamer. Hij is 9 jaar oud, dus ik wilde een niet te kinderachtig, maar ook niet een te volwassen kleed voor hem. Ik had een IKEA kleed liggen op zijn kamer een nep pers. Maar deze lag meer op de gang dan op zijn kamer omdat meneer hem niet mooi vond (-:

De uitnodiging om een review te schrijven over interieur/ mode webshop Otto nam ik graag aan. Mijn missie voor een leuk vloerkleed kon weer beginnen!

Catalogus

Vroeger een jaar of 15 geleden bestelde ik al bij de Otto. Voornamelijk kleding, en in die tijd deed je dat nog met een dik boek en een telefoon! Kun je je toch bijna niet meer voorstellen? Tijden veranderen, en bestellen is nu een stuk gemakkelijker geworden via de computer.

Eerlijk gezegd had ik al een paar jaar niet meer gekeken op de site. Je vergeet gewoon soms dat een site er ook nog is, nu er zoveel keuze is in online shoppen.

Het leuke vind ik altijd om juist bij die sites die niet bekend staan om de laatste interieur trends, toch de mooiste items eruit te halen. Want juist bij deze sites vind je iets wat een ander nog niet heeft, en wat ook nog niet helemaal uitgemolken is op interieur gebied.

Leuk deze kleden voor een jongenskamer!

kleed-1 kleed-2

En deze zou ik kiezen voor mijn dochter….Zoon kan natuurlijk ook (-;

 

kleed-6

Voor mijn zoon vond ik een voetbalveld vloerkleed. Hij is gek op voetbal, en ik vond het zelf een mooi niet al te druk kleed. Het leuke is dat hij er ook geregeld op speelt met zijn playmobil, dus het is ook nog eens een speelkleed. En hij krijgt nog meer bezoek van de Poes want deze heeft ook in de gaten gekregen dat er iets zachts op de grond is gekomen (- kamer-tommy-4 kamer-tommy-6

De overige spullen op de foto komen bijna allemaal uit de kringloopwinkel . Oud stapelbed, lounge stoel en veel industriƫle kistjes voor al het speelgoed. De neonlamp komt van A little lovely company

kamer-tommy-7 kamer-tommy-9 kamer-tommy

Andere kant kamer

kamer-tommy-2

Deze oude lampjes vond ik onlangs bij de kringloopwinkel. Leuk om op te hangen op zo’n kinderkamerkamer-tommy

kamer-tommy-3

De P van onze achternaam . De P Parkeren van de oude lichtbak lampjes van IKEA , ook een kringloopvondst. De poster komt van A Little lovely company

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *