Kringloopwinkel

Het was weer een leuk kringloopwinkel weekje voor mij. Voor mijn webwinkel was ik zoals elke week weer op pad, en ik vond ik weer een paar fijne interieur items.

stoeltje

Dit heerlijke oude jaren 60 stoeltje , de kleur is heerlijk citroen knalgeel.

stoeltje 2

Deze Prachtige bloemenprent. Hij komt extra mooi uit op onze nieuwe donkere muur. Inmiddels alweer vervangen, want hij is verkocht via de webshop

krijtbord 2

Onze bank, zo blij mee, maar zo ontzettend vlekgevoelig met 4 kinderen. Ik vond vandaag een verhuiskleed in de kringloopwinkel. Na het lekker gewassen te hebben fungeert hij als een prima bank beschermer, en ik vind het nog stoer staan ook.

eekhoornke

De eekhoorn prent is al een aantal jaartjes in mijn bezit, ik kocht hem ook een keer in de kringloopwinkel. Hij komt uit de jaren 70. Mocht je nou ook zo’n eekhoorn aan de muur willen hebben, “Beetje Heimwee” verkoopt ze.

krijtbord 5

Een handig krijtbord. Eindelijk een centrale plek waar we alle afspraken kunnen opschrijven. Met een groot gezin kan dit erg overzichtelijk zijn. Ik vond hem deze week voor een paar euro in de kringloopwinkel. De gele Traktor kruk komt uit de oude IKEA collectie van een jaar of 15 geleden. Deze vond ik vorige maand in de kringloopwinkel.

De oude ladekast komt ook van de kringloopwinkel, ik deed er nieuwe papiertjes in , lijkt de kast meteen weer een beetje van nu. De looplamp komt ook uit de kringloopwinkel. Ze worden ook nog wel in iets nieuwere vorm in de bouwmarkt verkocht.

krijtbord 1

Voor weinig geld een hoop plezier deze week!

Benieuwd wat de nieuwe kringloopweek mij weer gaat brengen …. Fijn weekend!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie