Afgelopen week zag ik hem staan bij de kringloopwinkel. Deze typische jaren 70 zeefdruk. Erg modern en heel erg met het gevoel van die tijd. Het was geen super koopje, maar net niet zo duur dat ik hem om de prijs liet staan.

Chris van Hoof

De kleuren, en de vorm het deden mij wat. De prent is gesigneerd, en dat maakt het natuurlijk wel meer bijzonder. “Chris van Hoof 77” ik kende de kunstenaar niet, en op google ook niets over te vinden.

Ik ben duidelijk nog geen kunstkenner, mochten jullie deze kunstenaar kennen, laat gerust een reactie achter! Of geef gewoon gezellig een reactie wat je ervan vind mag ook natuurlijk!

Ik heb er inmiddels een leuk plekje voor gezocht in huis.

kunst-1 kunst-2 kunst-3

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *