Lentevibes met IXXI

Zo’n 4 jaar geleden kocht ik mijn eerste IXXI. Dit was een echte Hollandse meester, namelijk “de bedreigde zwaan”. We hadden de prachtige zwaan 4 jaar boven de eettafel hangen. Maar we kregen een nieuw kleurtje op de muur, en ik vond dat het tijd werd voor een nieuwe IXXI “Vibe” !

 

 

 

Omdat ik dus wel hou van een beetje afwisseling was ik onlangs aan het oriënteren naar een nieuwe afbeelding voor boven de eettafel. Ik wilde iets vinden in natuurthema, omdat dit goed past in ons interieur.

En met de lente in de bol had wel zin in bloemen! IXXI heeft momenteel een vernieuwde collectie “Spring specials”. Een collectie met lente thema. Veel bloemen, en frisse kleurtjes, in moderne stijl of klassiek. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar klassiek. Ik hou van realistische kunst, en ik vind het ook mooi als een schilderij een geschiedenis verhaal heeft. Zoals bij mijn “bedreigde zwaan” met al zijn verborgen betekenissen.

Lente collectie:

IXXI @LotteDirks

IXXI

 

Twee voor de prijs van één

IXXI heeft nu ook wat nieuws, frisse prints in lente thema, en dan in dubbelzijdige print. Je hebt dus twee prints voor de prijs van één! Ideaal voor mensen als ik die van afwisseling houden in het interieur.

De prent die ik op het oog had heeft aan de ene kant een bloemen afbeelding in kleur, en de andere kant de zelfde bloemen in grijs tinten. Super leuk om af en toe mee af te wisselen.

Puzzelen

Voordat je begint met ophangen moet je eerst de blokjes aan elkaar schakelen. Dit is net als een puzzel. En in dit geval is de afbeelding niet zo ingewikkeld, dus was de klus zo gepiept. Het uiteindelijke uitmeten, en bevestigen van de plakstrip heb ik over gelaten aan mijn “handy man”. Dit was wel even en precies klusje.

Voorkant in de maak Achterkant

 

Bij de IXXI zit muurbevestiging inbegrepen. Een speciaal strip waarmee je de IXXI kunt uitmeten. En kleef stripjes die je ook heel makkelijk weer kunt verwijderen of verplaatsen. Ideaal, geen onnodige gaten in je muur.

Omdat het nu volop lente is koos ik ervoor om de gekleurde kant op te hangen.

 

Het resultaat is een fleurige Lente eetkamer!

Benieuwd naar de hele Lente collectie ? zie het inspirerende overzicht via: IXXI

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *