Maandag

ikea zandloper

IKEA heeft sinds kort hele leuke glazen zandlopers in hun assortiment. Handgemaakt, ( leuk niet helemaal strak ) en van mooi groot formaat.

Een echte eyecatcher in je interieur. En extra mooi door de goud kleurige korreltjes, wat momenteel weer helemaal trendy is in huis. Ik was dus erg in mijn nopjes toen ik hem laatst van IKEA kreeg tijdens de gids presentatie in Zaandam. Hij is trouwens niet heel erg duur voor 7euro heb je hem al in je bezit.

Mijn zoontje heeft de zandloop duur al opgemeten, en de tijd komt uit op 1minuut en 30 seconden ! Nooit geweten dat een zandloper geen rond getal heeft, maar wat maakt het uit, deze zandloper is gewoon een plaatje om te zien.

 

ikea zandloper

Hier staat de zandloper te pronken op onze eettafel. De apothekerskast komt van Fabricage de tafel komt van IKEA en de witte Pastoe spijlen stoel komt uit de kringloopwinkel.

Wel even opletten met kleine kinderen en grijpgrage handjes. Ik zet hem dus straks weer veilig in de vitrine kast vanwege mijn ondernemende peuter. (zacht uitgedrukt)

kringloop geluk

Hocker

Hockers en poefen ik kan er geen genoeg van krijgen. Wij hebben een niet al te grote bank voor ons 6 persoons huishouden dus zo’n bijschuif deel is gewoon noodzakelijk om iedereen lekker te laten zitten en liggen.

Kringloopgeluk

Vorige week vond ik deze prachtige fluweel achtige hocker met opbergruimte in de kringloopwinkel. Ook bij deze styling heb ik weer goudtintjes gebruikt. Het kussen met gouden bananen kocht ik bij de H&M online De gouden lamp komt van de kringloopwinkel en de goudkleurige bloempot komt ook uit de kringloopwinkel.

De poef is in mijn webwinkel beland, want de kleur was net niet helemaal een match bij het groen thema waar ik momenteel in zit. Voor meer informatie zie mijn vintage webshop Retroloekie

Fijne avond!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *