Open huis

Met een blog en een webwinkel heb ik een overvloed aan interieur spullen. Via mijn webwinkel verkoop ik natuurlijk wel wat, maar niet alles. zaterdag kreeg ik ineens het idee om een open huis te houden.

Koffie thee en lekkers

Ik ga onze bovenste woonkamer helemaal inrichten met nieuwe en vintage interieur items voor leuke prijsjes.

Koffie, thee en lekkers staat klaar. Komen jullie langs? zaterdag 26 aug 10-17. Voor meer informatie , en gratis “aanmelden” kijk even op mijn Facebook pagina bij mijn evenement. Zie hier : Thuis interieur verkoop

open huis Keeponstyling

 

Delfs blauw

Blauw wit aardewerk / porselein, ik heb er al jaren een zwak voor. Komt denk ik door mijn liefde voor blauw en hagelwit in het interieur. Een fijne frisse combinatie.

Toen ik laatst in Zaandam in de kringloopwinkel dit mooie grote wandbord zag staan kon ik hem niet weerstaan. Hij ging mee naar huis!

En zo in combinatie met goud een leuk accent op de muur.

delfs blauw in in interieur

 

 

Polaroid

Polaroid foto’s zijn weer helemaal in. Maar de echte oude fototoestellen van vroeger zijn ook zo mooi om te zien. Als ik ze tegenkom op de rommelmarkt of in de kringloopwinkel voor een leuke prijs neem ik ze altijd mee. Vaak om een mooie foto van te maken, en uiteindelijk in mijn webwinkel te verkopen.

Deze variant die ik afgelopen week vond heeft zelfs een mooie flitser.

polaroid fototoestel

Flying tiger

Ik ben al lang fan van de flying tiger. Vooral het wisselende assortiment wordt ik erg blij van. Als je daar een keer iets koopt, heb je ook snel iets unieks wat niet iedereen heeft. Zo kocht ik er al eens hele mooie koffie kopjes met gezichtjes

flying tiger kopjes

Die een paar weken daarna alweer uit het assortiment waren. Zo kan je soms echt even schatzoeken in deze winkel , nooit denken ik koop het later wel want dan kan het alweer weg zijn.

Zo kocht ik er vandaag 2 glazen vazen in de vorm van een vis. Samen voor 5 euro !

flying tiger

Fijne avond !

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *