dinsdag:

Kringloopgelukje van maandag, deze gebreide poef . Het is maar een kleinigheid, maar des te leuker als je zoiets tegenkomt op een plek waar je het niet verwacht.

De stoel waar mijn dochter Roos op zit is eigenlijk een tuinstoel van metaal en kunststof. Je zou denken dat deze stoel van rotan is maar dat is dus niet zo. Ik bestelde de stoel een jaar geleden bij een tuinmeubelwinkel; Keessmit

Maar had al meteen het plan om de stoel binnen te zetten. Mooie retro look, maar toch nieuw. En hij kan altijd nog naar buiten.

De gladiolen hebben inmiddels een iets grotere vaas gekregen, bij de kringloopwinkel maar even een groot formaat gehaald. Dit soort vazen zie je momenteel heel veel. Geïnspireerd op de oude apothekers flessen van vroeger.

 

dag 1 dag 2

Pinnen voor op je jasje. Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ik vind ze vooral leuk om spijkerjasjes mee op te leuken. In dit geval die van mijn dochtertje. Ze zijn (slechts ) 3,25 euro pst via LCYW

dag 3

Altijd leuk om te blijven variëren met vloerkleden in huis. Dit nieuwe kleed kan ook prima bij onze bank, ik heb er wel voor gezorgd dat de kussens iets minder aanwezig zijn qua kleur. Zo kan je een druk kleed prima combineren zonder dat het teveel wordt.

Fijne avond!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *