Vandaag had ik weer eens echt kringloopgeluk. Ik vond een prachtige lampenvoet knalroze en van aardewerk. De kap heb ik bij de winkel achtergelaten, en met zo’n moderne nieuwe bol heb je meteen weer een frisse lamp van deze tijd.

dag 5 dag 3 dag 2

Ook dit prachtige bloempotje vond ik vanmorgen in de kringloopwinkel. Leuk om met goud een statement te maken aan de muur. En als je hem zo ophangt met een modern plantje erin zou je toch niet zeggen dat dit een oud afgedankt bloempotje was?

dag 1

Het kussen met gouden bananen kocht ik bij H&M home online. Ik heb het nu even bij elkaar gezet voor de foto, maar een beetje spreiding van goud is het mooiste zodat het niet over de top wordt.

Fijne avond!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *