Sinds een jaar of drie ben ik helemaal bevangen door het podcast virus. Ik dacht altijd dat het niets voor mij zou zijn, dat eindeloos luisteren naar verhalen. Waar zou ik de tijd vandaan moeten halen?

Totdat ik ontdekte dat het luisteren van een podcast voor mij dé manier is om mijn brein even te laten rusten. Mijn gedachtes gaan op pauze, en er is op dat moment alleen maar ruimte voor het geluid uit mijn koptelefoon.
Dit ervaar ik als een ultieme ontspanning!

Nu is het natuurlijk niet zo dat ik vervolgens uren lang niets meer kan doen behalve ontspannen. INTEGENDEEL! Door het luisteren komt er juist ruimte in mijn hoofd vrij om heel veel saaie routine klusjes gedachteloos te kunnen klaren. Huishouding was nog nooit zo leuk!

WIN WIN SITUATIE!

Kortom, de podcast is een lifesaver voor mij!

En omdat ik zelf altijd op zoek ben naar nieuwe Podcasts, leek mij het leuk om mijn favorieten met jullie te delen. En als jullie een tip voor mij hebben? Laat gerust een reactie achter onder dit blog.

Mijn Podcast smaak

Mijn podcasts zijn redelijk media gericht. Ook heb ik een grote voorkeur voor mannenpraat en stoere vrouwen! O ja, en een stukje True crime.

Man Man Man de Podcast
Bas Louissen, Chris Bergström, Domien Verschuuren
Podimo

Radio Romano
Roelof de vries
Marcel van Roosmalen
Noortje Veldhuizen
Podimo


Marc Marie& Isa vinden (nog eens) iets
Podimo Maar ook reguliere podcast vrij te luiseren
AD Media Podcast
Angela de Jong, Gudo Tienhooven Manuel Venderbos
Spotify
Gijs Groenteman&Teun van de Keuken
Spotify

Paul de Leeuw
Hans Kesting & Richard Groenendijk

Spotify


De Communicado´s
Victor Vlam Lars Duursma
Spotif
y

podcast
Chantal&Tina
Spotify
podcast
Kuieren
Henry van Loon &Martijn Crins
Spotify

podcast top 15
Moordzaken de podcast
Carrie&Eddy
Spotify
De Shitshow
Janneke&Stephanie
Spotify
Nikkie de Jager& Wes van Os
Spotify
De Mediameiden
Tamar Bot&Fanny van Reijt
Spotify
Weer een dag
Marcel van Roosmalen&Gijs Groenteman
Spotify
Gonzo
Frans Lomans Merel Westrik

Podimo

Gratis 60 dagen podimo

Wil jij gratis Podimo luisteren voor 60 dagen?

Klik dan op deze persoonlijke link van mij : 60 dagen Podimo GRATIS De app is heel overzichtelijk in het stopzetten of verlengen van het abonnement. Dit kan elk moment.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *