Zo af en toe zie ik er eentje rijden, zo’n oude klassieker. Best jammer dat ze steeds meer verdwijnen uit het straatbeeld. Want wat waren die auto’s destijds toch gaaf. Ik als “Retroliefhebber” wordt er nog steeds blij van. En natuurlijk is het ook een stukje sentiment, want in die mini zat ik in als klein meisje achterin, en de rest zag ik ook echt rijden in die tijd.

Om dit stukje nostalgie niet te vergeten heeft Illustrator Koen Edens met zijn eigen webshop ” Koen Meloen” een aantal beauty’s op posters en kalenders gezet. Hij zegt zelf erover:

Met mijn illustraties wil ik een ode brengen aan de klassieke auto’s, zodat ze niet vergeten worden. Met name de auto’s van midden jaren vijftig tot de jaren zeventig. Vanaf die periode neemt door de opkomst van de gezingswagen het autobezit toe”

Een leuk cadeautje in de zak, of onder de kerstboom! En ze zijn er al vanaf 9,95 en ook nog eens dit weekend met korting te bestellen met 20 % code: “blackfriday”

Bij Koenmeloen

ambulance-koenmeloen-poser-t1-bus-type2 koen koenmeloen-classic-car-illustration-artboard-5-720x720 koenmeloen-classic-car-maandplanner-2017-voorkant-720x720 koenmeloen-classic-cars-maandplanner-2017-met-ringband-720x720 koenmeloen-classic-cars-maandplanner-artboard-4-720x720 koenmeloen-classic-cars-verjaardagskalenderartboard-3-720x720

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *