Laatst kreeg ik de tip om een collage te laten afdrukken van mijn instagram/facebook foto’s op poster formaat. Dit leek mij een enorm gedoe dus ik had het idee voor mij uitgeschoven. Ik dacht terug aan de tijd dat mijn computer vastliep bij het uploaden van tig familie foto’s om een fotoboek af te drukken dus ik was wat bevooroordeeld en huiverig.

Smartphone

Maar ik las op de site dat het maken van zo’n poster helemaal niet via de computer ging, maar via je smartphone. Toch maar even op de site gekeken Framkalla Via de app log je in op al je instagram en Facebook foto’s, en je kan gewoon je leukste foto’s gaan aanvinken. Binnen 10 min had ik ruim 50 foto’s aangeklikt en was de poster al klaar!

Dat ik hier zo tegenop zag ? Het leuke is dat ik nu bijzondere momenten van ons gezien in 1 oogopslag op poster heb staan. (die overigens van foto materiaal is, mooi dik!) Ik had de poster binnen 5 dagen al in huis.

En ook leuk om cadeau te doen!

Een leuke eyecatcher in huis, en de kinderen vinden het een feestje om alles aan te wijzen waar ze opstaan. Ik ben nooit zo dol op familie portretjes maar vind het op deze manier wel erg mooi om te zien. Ga de collage uiteindelijk in de wc hangen, al denk ik wel dat iedereen in vervolg langer daar blijft hangen (-;

 

poster-1 poster-2

via : Framkalla

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

Astrid

Super leuk…. was al helemaal blij, maar helaas alleen voor i-Phone. En laat ik nou een Samsung hebben.

redactie

wat balen! ze zijn er wel mee bezig om het uit te breiden, hopelijk snel ook voor Samsung! Als ik wat hoor laat ik het weten . Annemarie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *