Dutch sprinkles

Ik leerde “Dutch sprinkles” vorig jaar kennen op de Wonen en co beurs in Groningen. Een Nederlandse ontwerpster met ontzettende leuke klokken.

Een kant en klaar design, of helemaal naar wens samen te stellen. Van wijzerplaat tot de wijzers en rand. En de printjes zijn helemaal volgens de laatste interieur trends!

Je hebt dus altijd een klok die precies past in je eigen interieur, en die je niet zo snel bij iemand anders zult tegenkomen.

muurcirkels

En deze creatieve klokkenwebshop heeft nu iets nieuws! En ik mocht het als 1 van de eersten uitproberen!

 

Muurcirkels

Cirkels zijn hot! In mode, accessoires, interieurs, archichitectuur, echt overal zie je ronde vormen. Klokken website Dutch sprinkles is met dit gegeven aan de slag gegaan, en heeft interieur “muurcirkels” ontworpen. Ronde muurplaten gemaakt van aluminum met een kunststof kern.

Een Extra voordeel is dat je de muurcirkels ook buiten kunt hangen want ze zijn waterafstotend. Op de achterzijde van de muurcirkel zit een mooi ophangsysteem gemonteerd.

Deze ronde wandpanelen zijn los, in groepjes of gecombineerd met een klok, een fantastische eye catcher aan de muur.

Eigen ontwerp

Op de website kun je kiezen uit een paar vaste ontwerpen, maar je kunt ook zelf een afbeelding aandragen. Dat laatste mocht ik doen.

Uit een grote database met afbeeldingen ging op op zoek naar mijn ideale muurcirkel combinatie. Ik wilde graag 2 cirkels en een klok.

Omdat onze kamer momenteel erg botanisch is, leek het mij leuk om daar iets mee te doen. En ik wilde ook dat zowel de klok als de 2 platen in het zelfde thema waren. Het is wel zo mooi om er eenheid in te hebben. Ik koos voor thema natuur; kevers, bladeren, en een stoere zwarte klok als tegenhanger.

De cirkels zijn er in 2 verschillende formaten 50 en 60 cm. Voor het speelse effect koos ik 2 verschillende maten muurcirkels. En een extra grote klok (40cm) met daarin gouden wijzers. Precies in de stijl van onze woonkamer.

De kleuren komen helemaal terug in de rest van de kamer, dus een perfecte match!

Vind het zo leuk dat ik dit zelf heb bedacht!

Zoals je ziet zijn de cirkels van groot formaat. Je maakt dus echt een statement met deze wanddecoratie

De cirkels zijn er vanaf €54,95,- pst. Maar als je het materiaal voelt snap je deze prijs goed. De plaat is zwaar, en heeft een prachtige afwerking. De figuren zitten er helemaal op geprint (dus geen sticker) en hebben een beetje een diepte effect.

De platen zijn ook lekker groot. Beetje lastig zo inschatten op de foto, maar het zijn dus echt mooie grote ronde cirkels. In mijn geval een mooie speelse onderbreking van de rechtlijnige muur.

muurcirkels

Ik vind ze super leuk!

Voor meer informatie check Dutch sprinkles : Muurcirkels

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *