Muziek

Als groot liefhebber van muziek krijg ik altijd veel energie van muziek op de werkvloer. Toen ik nog voor een baas werkte bij IKEA werden mijn collega’s vaak gek van mijn radiootje die meestal ook iets te hard stond. (o.k in een callcenter is dat misschien ook niet zo’n goed idee achteraf gezien (-:)

Radio

Inmiddels kan ik helemaal losgaan met muziek want ik werk voor mijzelf. Nu ben ik niet een type dat muziek met mijn telefoon aanstuurt. Ik ben van de ouderwetse stempel en hou van radio. Lekker laten verrassen door wat er komt.

Kringloopradio

Mijn oude radio van de kringloopwinkel had al een tijdje nukken. Hierdoor had ik vaak het raam een stukje open staan met de antenne half naar buiten gepiept om nog een beetje bereik te kunnen pakken. Ik voelde mij soms net een oude oma met haar oor dicht bij haar krakkemikkige radiootje en maar draaien aan die knop totdat de storing weg was. Het werd tijd voor iets nieuws!

muziek

fonQ

Ik wilde eigelijk een niet een al te grote radio, maar een leuk kleintje die ik op mijn bureau kan zetten. En eentje die bluetooth heeft, want mijn kinderen vinden het wel leuk om muziek via de tablet op een box af te kunnen spelen. Na een tijdje zoeken kwam ik Via fonQ een heel leuk fris exemplaar tegen in mooie Pastelkleuren.

Clint

muziek muziek

 

 

 

 

 

 

 

In 3 frisse kleuren, maar ik bestelde de mint variant

mint radio 2

En natuurlijk staat ie op mijn favoriete zender Joyradio! Joyradio heeft altijd een muziek mix van jaren 90 muziek (heerlijk even terug in de tijd met de Backstreet boys) en nieuwe hits van nu. Lekkere uptempo wat voor mij wat fijn werkt als ik aan het stylen ben.

Klein maar fijn

De radio’s van tegenwoordig zijn dus zo gemaakt dat ze klein zijn , maar dat er desondanks toch een groot geluid uit komt. Ik ben nog uit de tijd dat je een stereotoren had van een halve meter hoog, dus vind het toch altijd weer wonderlijk hoe klein maar fijn apparaten zijn geworden. En dat ze ook nog eens meerdere functies hebben, zoals het tonen van de naam en artiest van de muziek, en een wek functie.

mint radio 3

Hij staat superleuk op mijn werkplek , en het geluid is een verademing !

Fijne dag!

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *