Behang

Ik hou erg van behang. Gewoon 1 muur in een kamer die een accent geeft aan de hele ruimte. En dan het liefst de overige muren wit. Maar behangen blijft toch een ding. Het is veel werk! En daarom blijft behang er bij ons meestal wel minimaal 4 jaar op zitten. Weinig variatie dus.

Stickers

Via Instagram zag ik een prachtige muur. Ik dacht eerst dat het behang was, maar het bleken stickers. Wat een uitkomst! Speciale behang stickers. Ik heb dit al eens eerder toegepast op mijn dochters slaapkamer, en het fijne daarvan is dat je heel snel klaar bent, en meteen een groot resultaat ziet. En zo zag ik dus nu online deze toffe variant met donuts!

behang

foto: Made of sundays

Ik kreeg meteen zin om mijn dochters kamer weer een make-over te geven. Binnenkort laat ik jullie dat resultaat zien!

Woonkamer

Maar onze eigen woon/werk kamer kon ook wel een beetje accent gebruiken. Ik wil de kamer graag licht houden voor fotografie, en de rustige sfeer die er momenteel is wil ik behouden. Dus een behang of een kleur op de muur is voor mij geen optie. Maar met de muurstickers die ik zag bij de Finse webshop is het niet zo’n grote stap om accent toe te passen.

Groene kamer

Ik koos een blad patroon. Natuurlijk, en het past perfect in de “Urban jungle” sfeer die wij een beetje hebben in deze ruimte.

De bladeren hebben een dikke behang achtige structuur en zijn makkelijk op te brengen. Ook zijn ze eventueel te verplaatsen mocht je een plakfoutje maken.

behang

Binnen 15 minuten zat alles erop! Ik ben er heel blij mee, wat een groot resultaat met zo weinig moeite.

Een leuk accentmuurtje in de witte ruimte

En ik koos ervoor om de bladeren te combineren met natuurlijk rotan.

Wil je meer informatie over de muur stickers, kijk dan eens op de website van

Let op : Ze zijn vanaf 21 februari te bestellen via:

Made of sundays

Fijne dag!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *