Muur in de make-over

Deze week schreef ik al over de nieuwe muur in onze woonkamer. Deze beplakte ik met speciale muurstickers. Ik mocht deze stickers testen voor Finse webshop; Made of sundays. Mijn vallende bladeren waren een succes, dus ik besloot de kamer van mijn dochter ook meteen maar even een kleine make-over te geven met deze mooie dikke stickers.

muur

Kamer voor

Ik heb een witte muur als basis. Dat is toch wel het mooiste om te gebruiken bij de behang stickers.

(De muurstickers die ze al eerder had hebben we verplaatst naar haar open kleding kast zie stukje op rechts )

Ijsjes

Mijn dochter mocht zelf online een printje uitzoeken. Daar was ze al snel uit, het moesten de ijsjes worden. Ik begreep haar keuze meteen, een ijsjes muur wat een heerlijke en vrolijke keuze!

muur

De ijsjes zaten keurig op een vel van ongeveer 1 meter. Precies genoeg van de hele muur. Gek genoeg denk je eerst dat het veel te weinig is, maar dat is dus niet zo.

 

muur

Ik had als voornemen om de ijsjes gezellig samen met mijn dochter op de muur te plakken. Maar ik kwam er al snel achter dat een recht patroon toch wel het mooiste lijkt. Alle ijsjes keurig naar beneden en recht. Zo krijg je dat behang effect. Dus ik besloot het zelf te gaan plakken. Dit klusje was binnen 15 minuten gepiept!

De stickers plakken prima op de lichte structuur muur.

Het lijkt alsof het echt behang is!

De eenhoorn is van Action, het vloerkleedje en kussentjes van Kidsboetiek.com

muur

 

Een lekkere zomerse print. Wij zijn klaar voor de zonnige dagen die gaan komen!

Voor meer informatie: Madeofsundays

Fijne dag!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *