Een paar maanden geleden werd ik benaderd door fotograaf Peggy Janssen of zij een reportage bij ons thuis mocht maken. Ik heb dit wel eens vaker gedaan, en vind dit altijd een leerzame ervaring, en toen ik haar mooie foto’s zag op haar website was ik om.

 

Database

De foto’s komen dan in een database, en kunnen door allerlei bladen gekocht worden over de hele wereld. Het Engelse woonblad 25 Beautiful homes zag er wel wat in, en publiceerde ons huis in deze juli maand. En ik kreeg het exemplaar gisteren al in de bus!

 

Zie hier een sfeer impressie! Ik heb heel blij met de mooie reportage van Peggy!

 

 

blad 1 blad 16

 

blad 2 blad 3 blad 4 blad 6 blad 11 blad 13 blad 15 BLAD 16 blad 17 blad 19 blad 20 blad 21

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

redactie

dank je wel! ik vind het ook heel leuk om zo’n blad te hebben..voor later!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *