Ons huis heeft de afgelopen jaren in woonbladen gestaan maar nooit met eigen foto’s. Ik ben meer stylist dan dat ik fotograaf ben vind ik zelf (iets met technische toestanden waar ik nooit blij van wordt )

Zuid Afrika

Maar onlangs werd ik benaderd door Ideas een Zuid Afrikaans woonblad of ze ons huis mochten publiceren, maar dan met mijn eigen foto’s. Ik had nog wat foto’s op mijn toestel staan, dus ik hoefde niet speciaal foto’s te maken. Kleine moeite dus! Ze wilde graag extra kleurrijke foto’s en ik die had ik er wel opstaan.

Over en weer gemaild met vragen, en foto’s gestuurd maar nooit precies een idee wat het zou worden.

Totdat ik vandaag het blad in de bus kreeg! Het bleek een soort Afrikaanse Flow te zijn (leuk!!) en past eigenlijk goed bij onze stijl thuis.

Omdat dit blad niet overal te koop is even een impressie op het blog!

ideas 1 ideas 2 ideas 3 ideas 6

Roosje haar kamer

 

 

ideas 7 ideas 9 ideas 11 ideas 12 ideas koekie

En geen reportage compleet zonder Koekie-Jacky !!!

 

ideas 16

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *