Slaapzak

Het lijkt alsof er vroeger veel meer slaapzakken met mooie prints te koop waren dan nu. Ik kom geregeld slaapzakken tegen in de kringloopwinkel in de mooiste kleuren. Zo mooi dat ze leuk genoeg zijn om ook in je interieur te stylen. (of in een hippe caravan!)

slaapzak

Zoals deze slaapzak die ik een paar jaar geleden vond. Ideaal om te gebruiken als warme deken op de bank in de winter.

 

 

En ook deze slaapzak komt uit de kringloopwinkel.

Kinderkamer

Nu is mijn interieur inmiddels alweer een stukje rustiger geworden qua kleuren en prints en ik heb ze niet meer in de woonkamer liggen.

Maar laatst kwam ik weer zo’n fleurige deken tegen in de kringloopwinkel dat ik hem toch niet kon laten liggen. Felle kleuren, heerlijk hysterisch. Ik moest meteen aan de kamer van mijn dochter denken.

Zo’n lekkere over de top kleurencombinatie past perfect op mijn dochters kamer. En zo’n slaapzak kan je ook goed gebruiken als sprei. Zo’n deken over het bed staat net even wat netter dan zo’n frommel dekbed.

 

Voor een paar euro een leuke deken op de kinderkamer.

En als de deken toch gebreken krijgt (oude dekens kunnen nog wel eens sneller slijtage vertonen) gaat de deken de tuin in in de zomer. Lekker kleed om in het gras te leggen voor de kinderen.

kussentje zon: Kidsboetiek wolk en potlood IKEA neon hartje A LLC unicorn Action

slinger unicorn Confetti en balloons

Fijne dag!

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *