Onlangs kwam ik in contact met Steffany Staman van Vint-Iets. Zij vertelde mij dat zij altijd haar planten liet doodgaan en besloot toen om ze dan maar te gaan haken.

Ik moest daar erg om grinniken, herkenbaar ook voor mij!

Naast dat zij met haar bedrijf Vint-Iets bedrijfs pop up stores inricht, en vintage meubilair verhuurd haakt ze dus ook nog “Plants you can’t kill.

vint iets 1

Ik vind ze te gek! ze zijn groot, hebben een echte pot en zijn op afstand niet van echt te onderscheiden.

Behalve dan de gekleurde versies!

vint iets 2 vint iets 10

Bij mij thuis

vint iets 11

En hier in mijn nieuwe rek van Blokker

vint iets

Wil je er eentje winnen? dat kan! Kijk dan even naar mijn Instagram pagina over het hoe en wat.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

Maaike

Super leuk alternatief voor als je constant vergeet je planten verzorgen.. hahahha… Ik vergeet ook vaak mijn klanten water te geven. Ik kan alleen niet zo goed haken, heb jij een idee waar ik een paar handige tips kan opdoen?
Liefs, Maaike

redactie

Hej Maaike, oei, ik ben zelf slecht in het verzorgen van planten, maar ook in het haken van dingen. Daarom koos ik juist voor een kant en klare versie van Vint-iets! (-: Ik heb dus ook geen idee! Misschien als iemand dit leest en een tip heeft? liefs Annemarie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *