Een simpele schoolstoel kan voor mij al een reden zijn om het te kopen in de kringloopwinkel. Schoolstoelen zijn leuk om aan een (te) nieuw bureautje te zetten om het een beetje meer karakter te geven. Ook zijn ze zijn leuk om bij een eettafel te zetten, lekker mixen en matchen.

Waar ik altijd erg op let is het frame. Een beetje mooi vormgegeven en ik ben om. Afgelopen week zag ik een gele schoolstoel. Hij was net een slagje groter dan een gewone stoel en had een mooi vormgegeven zwart frame. Zo’n stoel die je ook nog als verkapte fauteuil zou kunnen neerzetten.

schoolstoel 1 schoolstoel 2

Maar geel….heel erg geel. Nu ben ik de laatste tijd een beetje op de witte tour. Om Juist het accent op de accessoires te leggen en niet op de stoelen en tafel.

Daarom koos ik ervoor om de stoel wit te lakken. Juist met zo’n zwart frame geeft een leuk zwart wit effect.

schoolstoel 5 schoolstoel 7 schoolstoel 12 schoolstoel 14

En zo heb je ineens een modern stoeltje die je overal even lekker makkelijk kunt bijschuiven!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *