Posters met pit

Ik ben dol op posters en ik schrijf er ook geregeld over op mijn blog. Dit komt omdat je er zoveel mee kunt doen in het interieur. En dan vooral extra grote posters vanaf maat 50×70. Als je een paar van deze grote posters hebt, kan je dit heel leuk in je hele huis laten rouleren. En elke interieur liefhebber zal het met mij eens zijn dat afwisselen in je interieur nou eenmaal leuk is !

Gayle Mansfield

Via Instagram kwam ik de stoere en grappige posters tegen van Gaye Mansfield Design. Simpel, en humoristisch. Vooral de strakke vormgeving spraak mij aan. Niet te druk, wel modern, en -to the point-. Ik ben zelf ook vrij direct in mijn taalgebruik, dus voelde meteen een soort van verbondenheid met de posters.

 

posters

Hell Yes! zwart wit past overal wel bij. Ik heb thuis meerdere zwart witte posters, ideaal voor een makkelijke switch.

Je geluksgetal in knal kleur ook leuk

“I really love i do” Zo’n poster is ook leuk op de kinderkamer!

Blah Blah Blah

Zelf moest ik erg gniffelen om deze poster;

Ik zag het als een tegenhanger van al die posters met wijze spreuken. (waar ik niet zo van hou ) Ik heb hem besteld, en lekker centraal in de kamer gezet. De poster is zwart wit en kan hierdoor wat kil overkomen.

Goud kringloopgeluk

Daarom heb ik gekozen voor een glimmende touch ! Een goudkleurige lijst. Gevonden in de kringloopwinkel. Eigenlijk vind ik al mijn lijsten altijd in de kringloopwinkel. Ideaal want grote lijsten zijn best duur, en dat geld besteed ik liever aan de poster zelf.

Geboorte poster

Wat ik ook zag in de webshop was een poster met naam en geboortejaar.

Hoe leuk is dat? Zo’n poster kan je gerust in je woonkamer ophangen zonder dat het te truttig wordt, want je ziet niet eens direct dat het om een geboorte poster gaat.

Thuis geboren

Ik kreeg zelf een idee om er eentje van mijn jongste dochter te laten maken. Zij is namelijk thuis geboren. En het leek mij een mooi idee om op de plek waar zij is geboren een gepersonaliseerde poster te hangen.

Julie 2014

En door zo’n stoere poster te hangen op een zacht gekleurde muur oogt het meteen een stuk warmer. Ik heb er ook voor gekozen 2 hout kleurige magneet latjes te gebruiken als lijst. Lekker luchtig wat ik wel vind passen bij het onderwerp van de poster.

Een mooie herinnering !

Voor informatie check de website Gayle

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *