Dweilen en wassen….mijn dagelijkse sleur. Elke morgen loop ik dit schoonmaak riedeltje af.

Onlangs werd ik benaderd door een duurzame zeep fabrikant “Seepje” of ik hun producten eens wilde wilde proberen. Zeep gemaakt van vruchtjes van de boom Sapindus mukorossi die groeien in Himalaya gebergte . En de flessen met de vloeibare variant zijn gemaakt van gerecyclede petflessen. (like!)

seepje 4

Pastel

Ik zag de pastel kleurige flessen en ik was om (-: Tja, het oog wil ook wat toch? O.k. eerlijk is eerlijk ik was ook erg nieuwsgierig of je nou echt kunt wassen met vrucht schilletjes.

seepje 1 seepje 7

Nou dat laatste is prima gelukt. Voor de eerste was met berg vieze handdoeken gebruikte ik toch liever de vloeibare versie (die er ook is ) Maar voor een klein wasje met kleding volstaat een zakje schilletjes prima. En het idee dat je op een natuurlijke manier aan het wassen bent geeft toch wel een romantisch en voldaan gevoel.

seepje 2

En alles reiniger.

seepje 3

Intussen laat ik de flessen overal opduiken , best een uitkomst eigenlijk he? zo’n mooie decoratieve fles! Vraag jeje meteen af waarom andere schoonmaak flessen altijd zo lelijk zijn?

Schoonmaken mag best een feestje zijn!

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *