Sfeerverlichting in de slaapkamer

Als er ergens sfeerverlichting wenselijk is, dan is dit wat mij betreft wel in de slaapkamer. Veel mensen zien hun slaapkamer als een noodzakelijk kwaad en kiezen daar vaak voor een felle maar praktische lamp. Maar voor mij is deze ruimte meer dan alleen een slaapplek.

Relaxplek

Als je in een huis woont met veel personen, is het fijn om je soms ook even te kunnen terugtrekken. Voor mij is dit in de slaapkamer. Behalve dat er een royaal bed staat, heb ik er ook een fauteuil, een tafel met stoelen, en een staande lamp staan voor de sfeerverlichting. Allemaal elementen die ervoor zorgen dat de kamer meer te bieden heeft dan alleen maar een plek om te slapen. Ik mag er ook graag relaxen, of werken in alle rust.

sfeerverlichting

De huidige hanglamp is open. Erg geschikt voor de eettafel. Maar vanuit bed gezien soms een beetje te fel.

Tafelverlichting

Dat ik graag experimenteer met lampen lezen jullie geregeld in mijn blog. Ik kwam een prachtige staandelamp tegen via verlichting webshop: Direct lampen.nl

Stoffen hanglamp Light & Living Titan Wit:

sfeerverlichting
Directlampen.nl

De lamp, of eigenlijk een grote textiel lantaarn, leek mij de perfecte sfeermaker voor op de slaapkamer. Niet fel van licht, en mooi basic wit. Een lamp waar je in ieder geval niet teveel licht prikkels van krijgt. Een echte sfeermaker!

XXL Lamp

De lamp bleek in het echt veel groter dan ik dacht. De afmeting stond er natuurlijk gewoon bij, maar nameten ho maar.

Als iets weer een keer heel klein uitvalt baal ik, maar als iets groter uitvalt ben ik daar altijd ontzettend blij mee! Grote objecten in kleinere kamers/hoeken doen een ruimte juist ruimtelijk lijken.

De lamp is door de natuurlijke materialen een mooie match bij de natuurlijke uitstraling die de kamer al had.

Staande lamp

Voor naast de bank vond ik bij directlampen ook nog een hele mooie subtiele booglamp! Niet te groot, niet te klein, en vooral belangrijk sfeervol.

Gebogen vloerlamp Trio Leuchten Recife zwart

De lampenkap heeft een goudkleurige binnenkant waardoor het licht een warme gloed geeft. Dit maakt een ruimte direct onzettend warm en knus.

Maar waar ik nog het meest enthousiast over was in combinatie met deze lamp was de lamp! de : LED lichtbron 5 Watt gerookt glas 3 standen.

sfeerverlichting

Een dimbare lamp met de looks van een vintage lamp, maar met een nieuwe functie. Dimmen zonder dimmer!

De prijs: €22,95,- en daar zit dus de dimmer bij in.

De lamp is te dimmen doormiddel van knop ¨klikken¨ via de schakelaar. Dus op deze manier kan je met elke lampenknop in huis een dimfunctie creëren! Hoe handig is dat?? Nooit meer dimmers op een lamp zetten, of een leeslamp hebben met maar 1 functie. Je bent met 1 lamp direct klaar!

Er zijn 3 standen. Van lees tot sfeer verlichting. En behalve deze optie´s is de lamp ook nog eens mooi. Een functionele en decoratieve lamp in 1!

Voor meer informatie over deze 3 lampen van directlampen.nl bezoek de verlichting webshop

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *