WC metamorfose

Het toilet. Bij velen qua styling toch wel een beetje een ondergeschoven kindje in huis. In mijn geval was dit zeker het geval. Onze wc zit in een jaren 30 woning waardoor je toch een beetje vast zit aan de oude elementen.

Even een nieuw vloertje over de jaren 30 granito vloer leggen doe je niet zo snel. En een nieuwe hippe tegel past er ook niet bij. Dus aan de basis zit je al behoorlijk vast. Maar dit wil niet zeggen dat je er geen leuke nieuwe twist aan kunt geven. Ik laat zien in dit blog, hoe je met budgetvriendelijke accessoires van de XENOS een oude wc een nieuwe frisse look kunt geven!

Before

WC bril

De witte niet goed aansluitende wc bril

Xenos

Om te beginnen vond ik dat de wc bril wel een make-over kon krijgen. Wit is eigenlijk helemaal niet in de jaren 30 stijl. Vroeger waren wc brillen namelijk zwart. En juist daarom wilden we dit allemaal een tijdje niet meer.

In de jaren 80 en 90 werd wit de trend op badkamer gebied. Maar dit is momenteel alweer langzaam aan het verschuiven naar zwart. Dus ook een toilet bril kan weer helemaal leuk zijn in deze donkere kleur.

De insteek van de metamorfose was meer eenheid qua kleuren en materialen.

Ook het 15 jaar oude BLOND AMSTERDAM potje mocht wel vervangen worden, een ander handdoekje, een nieuwe prullenbak, een wc rol mand en wat droogbloemen. Slechts alleen met deze accessoires heb je al snel een nieuwe look. En als je dus kiest voor een eenheid aan kleur (in dit geval zwart) dan zie je dus ook direct veel sneller dat een ruimte is opgeknapt!

Kleur

Oud prullenbakje met roest.

Ik zocht dit allemaal bij elkaar online in de XENOS webshop. Alles in zwart thema, omdat dit het mooiste afsteekt bij de blauwe muur (Denim drift)

Dit bestelde ik:

zwarte toilet bril

Een zwarte bril is weer helemaal in de stijl van vroeger! Past mooi bij de jaren 30 elementen.

Het eindresultaat

De extra grote spiegel geeft een ruimtelijk gevoel. Dit effect krijg je juist bij een extra grote spiegel. Je hebt deze spiegels in meerdere maten, maar ik koos dus voor de grootste maat de 80cm.

Ik kies bij muur decoratie bijna altijd voor extra groot. Ik ben even zelf erbij op de foto gaan staan zodat je de verhouding goed kan zien!

Deze zwarte elementen komen overal terug waardoor het toilet eindelijk een eenheid is.

Als je dan toch veel thuis moet zijn, maken we er maar wat moois van toch?

TIP! op mijn instagram @keeponstylingcom geef ik namens XENOS 3 kadobonnen weg!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *