Stoel van de kringloop

Vandaag had ik weer eens een kringloopgelukje. Namelijk een knalgele stoel! Nu ben ik de laatste tijd wat rustiger geworden met accent kleuren in mijn interieur, maar voor geel blijf ik toch een zwak voor houden. Geel is namelijk warm, knallend en vrolijk. En wat mij betreft tijdloos.

stoel

 

Stel je interieur is wat saai, en kil, dan kan 1 zo’n stoeltje meteen heel veel sfeer geven. En tegenwoordig mag je mix en matchen dus is 1 stoel voor dat knallende effect is al genoeg.

gele stoel rek goud 2

Leuk in de keuken ergens in een hoek als handige bijschuif stoel. Of mix en match bij een witte tafel.

De stoel is te vinden in mijn webshop Retroloekie

IKEA

Je kent het vast wel, je komt bij IKEA voor 1 doel en je neemt vervolgens veel meer mee. Ik was er gisteren voor een hoofdkussen. Maar ja, ik heb nou eenmaal ekster ogen, dus mijn blik viel meteen op een gouden rek wat stond op de lijsten afdeling.

Volgens de beschrijving was het een fotolijst. Maar dan wel een hele speelse, want het oogt in eerste instantie als een rek.

Je kan er met bijgeleverde knijpertjes kaartjes en foto’s in klemmen. Leuk want je kan dan nog eens afwisselen.

En mijn huis heeft al her en der goudaccentjes dus dat past erg mooi. Ik heb er ook een takje aan gehangen, leuk om te drogen.

gouden rek IKEA

 

Onder op het rekje zitten haakjes, dus ook een idee om er bijvoorbeeld een hangplantje aan te hangen. Maar je zou zo’n rek ook in de gang kunnen hangen met je sleutels aan de haakjes. *idee*

rek ikea 1

Het ronde goud kleurige tafeltje eronder is ook een kringloopgelukje. Het rekje was trouwens €15

Zo heb je met een paar kringloopvondsten, en een beetje aanvulling van IKEA weer wat nieuws in huis.

Fijne dag!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *