Jouw stad of wijk

Je geboortestad of wijk , je lievelings stad, je oude studentenstad. Iedereen heeft wel zo’n plek waar je graag aan terugdenkt, of waar je gewoon graag bent.

paris eiffeltoren-lijst149916113114

Wijck

En wat is er nou leuker om dat fijne plekje een plekje in je huis te geven? Via Facebook kwam ik toevallig op de pagina terecht van Wijck. Een site gespecialiseerd in grafische prints van jouw favoriete stad, wijk, of gebouw.

Dit staat er op de site:

Met liefde voor de stad tekenen de designers van WIJCK. de vele wijkjes en gebouwen van inmiddels zo’n 100 verschillende steden. WIJCK. maakt ook custom made prints van jouw favoriete wijk, gebouw of stad en is niet alleen leuk om zelf aan de muur te hangen maar natuurlijk ook om cadeau te geven. Bijvoorbeeld als herinnering aan een fantastische citytrip, de plek waar je verliefd werd, je oude woonplaats of studententstad”
Groningen
Ik werd al helemaal enthousiast!
Grafische tekeningen vind ik prachtig, en helemaal als ze zwart wit zijn. Dat steekt mooi af bij kleur.
Mijn wijk
Ik besloot om behalve het symbool van Groningen, de Martinitoren ook mijn wijk de Korrewegwijk te bestellen.
We wonen er inmiddels al 5 jaar met plezier, en zijn nog zeker niet van plan om weg te gaan. En als we ooit weggaan, laat ik gewoon van de nieuwe wijk ook weer een print afdrukken. Dat lijkt mij wel wat! een wand vol met steden en wijken waar je gewoond hebt.
En even voor iedereen die niet zo bekend is met Groningen, (kan het mij niet voorstellen!) Ben ik speciaal met mijn nieuwe print op de foto gegaan bij de enige echte Martinitoren.
wijck 2
ontwerp goedgekeurd! (-;
wijck 4
De prent bij mij thuis. Met zwart wit kan je altijd alle kanten op qua styling. Het staat mooi bij industrieel ,maar ook bij pastel kleuren geeft zwart wit juist een beetje pit.
wijck prints van jouw favoriete stad
Af en toe even van plek wisselen blijft leuk om te doen. En bij een zwart witte prent kan dat dus makkelijk.
wijck 5
Op mijn werkplek
wijck 9
Of ergens op de grond. Ik heb de maat 40x50cm en incl. lijst besteld. Een mooie tussenmaat. Maar als je een hele grote woonkamer hebt zou je ook een XL maat kunnen nemen dat is dan 50x70cm.
wijck 8
martinitoren
Voor meer informatie check de site van Wijck en bekijk hoe jouw favoriete stad of gebouw er ook bij is !
Fijne dag!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *