In onze woon/werkkamer boven hebben we 1 lange witte muur. Ik zat er al een tijdje mee in mijn hoofd om deze muur te gaan behangen. Maar behangen is best een klus, en vrij definitief.

Muurstickers

Muurstickers zie je tegenwoordig steeds vaker. Ideaal om een muur een snelle make-over te geven. Nu zijn muurstickers niet altijd goedkoop, en wat zal er gebeuren als je er gewone stickers opplakt? Kan niet veel mis gaan, in het ergste geval plakt het niet.

Sostrene Grene

De Sostrene Grene verkoopt al jaren stippel stickers. Ik gebruik ze regelmatig om een vaas mee op te leuken. Nu zag ik er gisteren gouden stickers liggen! En ik kreeg meteen muur inpiratie, en besloot om het gokje te wagen. 1 pakje kost 70cent dus daar val je geen buil aan.

sticker 1

 

Hieronder zie je de muur voordat er stickers op kwamen. Ik vond het leuk om de muur bij de bedbank een beetje meer sfeer te geven, en de kamer een beetje te verdelen in een werk/woon ruimte. En dat kan je crieeren met een kleur om de muur, behang of in dit geval stickers.

sticker 5

Ik had een stuk of 5 pakje stickers gekocht maar was met 1 pakje al klaar!! Zaten genoeg velletjes in voor een hele muur.

0,70cent ! als dat niet low budget is

sticker 2

Het resultaat is fris met een accentje. En de stickers zijn prima weer te verwijderen.

sticker 3 sticker 7 sticker 10

Ik ben heel blij met het resultaat! Ook erg leuk om te doen in een baby/kinder kamer.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

4 Comments

Lily

Wauw wat leuk! Ga dit zeker doen in de nieuwe kamer van mijn dochter, dank voor de tip!

redactie

wat leuk om te lezen! heel benieuwd naar het resultaat! stuur je mij een fotootje? Groetjes Annemarie

Gulbahar

Niet mijn ding maar het ziet er heel erg leuk uit! Het resultaat mag er zeker wezen! Jaren terug toen mijn zusje nog in het kleine kamertje bleef hadden mijn moeder en ik de muur roze geverfd en kochtten bij de Zeeman toen glitters in een koker (meestal rond kersttijd te vinden) en deze bliezen we op het pas geverfde muur. Was ook een leuk project om mee bezig te zijn. Misschien een tip. Je blogs blijven leuk om te lezen. Groetjes Gulbahar

redactie

Hej Gulbahar dank je wel voor je leuke reactie! Een glittermuur, dat is zeker de droom van mijn dochters! Of ik het aandurf ? haha maar dank je, leuk om te weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *