Studio Loco

Als moeder van kleine kinderen en blogger ben ik altijd aan het speuren naar de leukste en origineelste webshops voor kids. Zo kwam ik onlangs terecht op de vrolijke site van Studio Loco. Deze webshop opgericht door Nathalie staat helemaal in het teken van kinderen. Van kleding en interieur tot schrijfwaar. Eigenlijk het complete pakket voor je kind.

studio

De kleding stijl zou ik omschrijven als lief basic. Een lekker kleurige trui of jurk, met een vrolijke dieren prent erop. En die vrolijke illustratie’s vind je ook weer terug op het schrijfwaren en de interieur accessoires. Een webwinkel met een duidelijk en overzichtelijk thema.

Vrolijke mokken waar ik een echt spekjes gevoel bij kreeg!

Ik bestelde voor mijn dochters de buttons en de notebooks.

studio

Een basic spijkerjas kan je er heel gemakkelijk een leuke nieuwe twist mee geven!

Tattoo

Mijn kinderen vinden het helemaal te gek het plakken van tattoo’s. Niet alleen om de plaatjes, maar het hele bezig zijn met uitknippen, de natte doek en wrijven vinden ze geweldig. Het heeft iets magisch, je strijkt op een blanco velletje papier en je krijgt ineens een mooi plaatje te zien.

En na dat plakfeestje natuurlijk even trots de tattoo’s showen voor de camera (-:

studio

Van 3 tot 9 jaar voor ieder wat wils

En een voordeel is dat ze lang blijven zitten. We zijn inmiddels 3 dagen verder en het zit er tot plezier van mijn dochters nog steeds op (zelfs na badbeurt)

Meidenkamer

Ook bestelde ik muurstickers.

Muurstickers zijn ideaal als je graag snel resultaat wilt ziet. En het handige is dat ze ook nog herbruikbaar zijn, en daardoor ook verplaatsbaar als je kind erop uitgekeken is. (kunnen ze een tweede ronde in voor een jonger broertje of zusje!)

Ze passen perfect boven de grote passpiegel van mijn dochter.

De stickers zijn doorzichtig, waardoor ze mooi aansluiten op de muur. Alsof het een aangebrachte illustratie is. Nu zitten ze in dit geval op een witte muur, maar ze zouden ook erg mooi eruit knallen op een gekleurde muur.

En op haar bed een kussen maakt het plaatje helemaal af. Dit kussen heb ik momenteel gewoon op onze bank liggen in de woonkamer. Ik hou wel van een kinderlijke knipoog in het interieur!

Helemaal blij met onze aanwinsten!

Wil je ook geïnspireerd raken voor de kinderkamer, bezoek dan eens de webwinkel

Studio Loco

Fijne dag!

 

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *