Paastakken

Ik deed onlangs een oproep op Facebook naar jullie paastakken. Hier werd zo enthousiast op gereageerd de foto’s stroomden binnen.

En daarom in dit blog jullie paastakken op een rij!

Eieren van glas

En het leuke is, geen enkele tak is het zelfde. Iedereen heeft zijn eigen stijl wat zo leuk is om te zien! Rotan eieren, glazen eieren, tot eieren van wol. Kijk mee, en laat je inspireren!

Wendy Meynderts Deze foto is van 1 maart (ik was er mooi op tijd bij, in de hoop op een vroege lente), maar hij staat er nog net zo fleurig en volgestouwd bij.

paastakken

Coby Nicolai Paastakken (gevonden langs de weg) in een paashaas vaas van Hema

Marleen Visser Hier ook! Versierd door dochter van 6. Lekker alles op een bult net als met de kerstboom

Evelien Blankhorst-Slot koos voor 2 frisse kleur tinten

paastakken

Linda Linda Thuis bij ons op de dagbesteding Pura Vida in Groningen.

Esther Bons-Kwekkeboom Deze rieten eieren heb ik ook bij ons uit de kringloop winkel nu al voor het 3e jaar hangen, helemaal blij mee

Patricia Berenschot-Nieboer Helemaal happy met de glazen paaseitjes van de Hergebruik

Kim Jessat-Llewellyn Onze paastak is officieel geen echte paastak maar een tak gevonden op straat onder weg van school naar huis door onze Sammie-Jo van vijf. De versiering is een bonte verzameling van paasdeco. Door de jaren heen komt er telkens wat anders bij. Kringloop, maar ook van de Hema, Zeeman, Action en Wibra. Onze drie kids zijn dol op Pasen. Dit jaar extrabijzonder omdat het op 1 April valt. Dan zijn manlief en ik 19 jaar samen. Dubbel feest dus.

Melanie Van der Haegen Enkele takjes die over waren van een knutselactiviteit op school hebben de weg naar men huisje gevonden. En met enkele leuke paasversieringen uit de zeeman vrolijken ze men huisje helemaal op!
Maartje Huijsen-van Scheerdijk Geen echte paastak, maar rode kornoelje en wilgenkatjes. En versierd door de kids met alles wat we in huis hadden
Magda ZuidemaEen drukke boel net als mijn kids van 7 en 4 jaar die de takken hebben versierd met hier en daar een aanwijzing van mama anders hing alles aan 1 tak
Kirsten Jongman
Joan Perdok-Wesselink
Suzanne Nijmeijer-Maring Onze action diy tak met de kids gefreubeld
Maartje Blankert Hier ook een bonte boel met dochter van 2
Marrieke Last
Marleen Koster-De Ruiter
Anke Mulder
Wiideke

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *