Thuiswerken

Voor veel mensen is de vakantie nu weer voorbij. Terug naar kantoor, werk, of je bent een thuiswerker!

Zelf ben ik beiden. 2 dagen op kantoor, en 2 thuis. Deze combinatie vind ik ideaal! Het beste van beiden.
En als ik dan thuiswerk. wil ik wel graag een fijne werkplek in een ruimte waar ik ook nog een beetje inspiratie opdoe.

XENOS

In dit blog laat ik zien, hoe je een werkplek gezellig kunt aankleden met accessoires van de XENOS. Met een warm kleurtje op de muur, en een paar simpele accessoires, creëer je binnen een handomdraai de mooiste (thuis) werkplek!

Moodboard

Voordat ik een interieur bestelling plaats in een webshop, maak ik vaak even een moodboard ter inspiratie. Dit kan heel makkelijk op je smartphone. Je maakt Screenshot, slaat ze op, en met een collage app zet je ze bij elkaar. Je krijgt dan al snel een mooi overzicht hoe alles bij elkaar staat.

Dit was de basis van mijn kantoor plannetje, en ik bestelde er nog een paar losse dingen bij, maar ik had zo wel meteen al het sfeertje te pakken wat ik wilde creëren.

Wandrek styling

Een wandrek is echt het ultieme middel om een stukje sfeer aan te brengen in een ruimte. Het rek (Tomado) ooit gevonden in de kringloop, maar het wordt nog steeds in meerdere winkels verkocht

Zo´n rek kun je heel gemakkelijk inrichten in verschillende thema´s. Je kunt bijvoorbeeld natuurlijk stylen met planten, of praktisch inrichten met boeken.

Ik koos voor een gezellige styling met een vrouwelijke touch!

De combinatie van het goud, met het roze geeft een warme uitstraling. De roesttinten, en zwart accenten, maken het weer een beetje meer -on trend-.

thuiswerken

De aaplamp zorgt ervoor dat de verlichting niet alleen praktisch, maar ook knus is!

thuiswerken

Alle artikelen uit de XENOS webshop op een rij:

thuiswerken

 397255   (sieraden schaaltje hand €3,99)614368  (klok €12,99) 167077  (aap lamp €44,95) 178189  (zonne spiegel €9) 150038  (plaid terra €14,99)  426313  (geurkaars pink sugar €5,99) 360414  (foto lijst €7,99) 446162     (masker naturel €9,99)

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *