Ik hou al jaren erg van rotan stoelen. Soms kom ik er eentje in de kringloop tegen, maar na een paar jaar binnen en in de tuin te hebben gehad is ie weer afgeschreven. Biologisch afgebroken zeg maar.

Rotan Look

Nu heb je tegenwoordig ook rotan “look” stoelen , lijkt rotan is gemaakt van metaal en kunstsof. Deze materiaalsoort wordt ook wel wicker genoemd

Je ziet en voelt totaal het verschil niet met echt rotan. Een voordeel van zo’n kunststof metalen stoel is dat ie bestand is tegen de weersinvloeden van buitenaf en dat je hem dus gerust buiten kan laten staan ook bij regen. Wat ik vooral een voordeel vind is dat ze in allerlei kleurtjes te verkrijgen zijn. Nu was ik al een tijdje op zoek naar een witte variant. Lekker basic, fris en altijd goed te combineren.

Kees Smit Tuinmeubelen

Via enig google speurwerk kwam ik uit bij Kees Smit Tuinmeubelen die van tv! Ik herkende de naam meteen van Robs Grote Tuinverbouwing. Dat moet wel goed zitten dus.

Ik heb de stoel binnen staan met een lekkere schapenvacht erin. Wat je ook wel eens ziet is van die dikke gebreide dekens erin, staat super knus en huiselijk.

gespot op instagram bij @rietveldje zo kan je zo’n stoel een andere twist geven zodat ie ook prima binnen kan staan.

rietveldje

deken; Allerwarmst.nl

En als het straks weer lekker weer is zetten we de stoel in de tuin.Want wat is er nou leuker dan afwisselen in je interieur!

kees-1

De stoel bij ons thuis

kees-2 kees-3

Overige kleuren van deze stoel. Vooral zo’n knalgele is ook erg leuk voor in de tuin

kees-3 kees-5

Zwart is net als wit zo’n perfecte tint voor binnen en buiten

 

Hier kan je de andere kleuren van deze stoel bekijken; Kees Smit

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *