Twijfelaar bedden

Wil je een nieuw bed kopen, maar heb je niet zoveel ruimte in je slaapkamer? Het kan zijn dat je op kamers woont en het simpelweg met een beperkte ruimte moet doen. Maar het kan ook dat je simpelweg nog bij je ouders woont en tevens al je spullen en meubels in één kamer kwijt moet.

In dat geval kun je het beste een twijfelaar kopen, want deze zit eigenlijk tussen een eenpersoons- en tweepersoonsbed in. Het grootste voordeel aan zo’n twijfelaar is dat deze minder ruimte in beslag neemt dan een tweepersoonsbed, maar je er toch gerust met zijn tweeën in kunt slapen, incidenteel wellicht. Overigens zijn er genoeg koppels die al jaren samen in een twijfelaar bed slapen, dus het kan heus!

twijfelaar
De suite.nl

Een twijfelaar kopen om in je eentje te gebruiken

Ondanks dat je als je het niet erg vindt om dicht op elkaar te liggen gerust samen in een twijfelaar kunt slapen, gebruiken de meeste mensen hem in hun eentje. Een twijfelaar kopen is namelijk perfect voor mensen die simpelweg zelf graag de ruimte hebben als ze slapen. Misschien beweeg je veel in je slaap, heb je last van pijnklachten, of ben je op leeftijd en bang om uit bed te vallen. Wat de reden ook is dat je niet samen met een partner in een bed wilt slapen, een twijfelaar kopen is in dat geval de slimste oplossing. Je hebt dan in je eentje alle ruimte, en hoeft ook niet bang te zijn dat je gemakkelijk uit bed valt.

twijfelaar
Lisaphotos195

Een twijfelaar kopen voor senioren

Een groep waarbij twijfelaar bedden enorm populair zijn is senioren. Deze slapen vaak niet meer samen met hun partner in één bed, bijvoorbeeld doordat ze lichamelijke klachten ervaren, doordat de partner (of zijzelf) te erg snurkt, of doordat deze is overleden.
Zo’n twijfelaar kopen is dan ideaal, want zo hoeven ze geen enorm groot bed meer op te maken. Bovendien kun je een twijfelaar bij desuite.nl aanvullen met allerlei extra’s, waardoor het bed een stuk comfortabeler wordt. Je kunt er bijvoorbeeld een hoog-laag bed van laten maken. In dat geval kun je met één druk op de knop het bed in hoogte verstellen. Dit is niet alleen prettig bij het opstaan, maar ook een stuk ergonomischer voor zorgpersoneel en partners die je in bed willen helpen.

DeSuite.nl

Ga voor een twijfelaar met FPS-technologie

Bij desuite.nl kun je bovendien je senioren twijfelaar complementeren met de zogeheten FPS-technologie. Dit zijn subtiele geluidsgolven, die je uiteraard niet ziet, maar die wel hun effect op je gezondheid hebben. Deze golven stimuleren namelijk de bloedsomloop, en daardoor het herstel van spieren en gewrichten. Je slaapt er bovendien een stuk meer ontspannen door, ook als je nog niet op leeftijd bent.

FPS-Technologie

Een bed met FPS-technologie is bijvoorbeeld ook erg aantrekkelijk voor topsporters. Wanneer je je spieren elke dag zwaar belast is het namelijk wel zo prettig om deze gedurende de nacht wat extra rust te gunnen. Met een bed met FPS-technologie kan dat, en dat zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *