Zwart

Zwart is niet een kleur die ik de afgelopen jaren veel gebruikt heb in huis. Ik ben niet een hele grote zwart fan. Maar na jaren pastel te hebben toegepast thuis, in combinatie met veel wit, merkte ik op een gegeven moment dat het interieur een beetje accent kon gebruiken. Het werd een beetje flets.

Voornemen 2018

Eerder gebruikte ik dan wel eens een hardere kleur voor het contrast, maar daar was ik een beetje op uitgekeken. Harde kleuren zijn ook meteen weer druk. En mijn voornemen voor 2018 is juist een minder druk interieur.

Kinderstoel

Zo kwam ik deze week in de kringloop een kinderstoel tegen. Een klassieker van IKEA (nog steeds te koop ) Maar voor een kringloopprijsje nog leuker om te kopen.

Ik had een paar maanden terug nog een witte vergelijkbare hoge kinderstoel uit de kringloopwinkel, maar deze had ik weggedaan. Ik dacht dat mijn kleuter wel toe was aan een echte stoel maar dat viel in de praktijk een beetje tegen. Die hoge kinderstoelen zijn gewoon veel handiger in gebruik. Kinderen zitten veel keuriger aan tafel, en gaan niet lummelen op de grote zitting van een normale stoel. Dus ik nam hem weer opnieuw mee!

 

zwart

En het zwart komt ook mooi weer terug in de tegels dus een perfecte kleur match.

zwart

En zo’n spijlenstoel is toch ook tijdloos?

Kruk

En vandaag vond ik ook nog een hele leuke kruk in de kringloopwinkel

Prachtige pootjes, licht uitlopend, en met een fris rotan zitje. En ook rotan mag weer helemaal in het interieur. Juist de combinatie van het warme rotan met zwart sprak mij aan. En je ziet ook hier komt de kleur zwart van het krukje weer terug in het kleed en in het kussen.

Mooi zwart is niet lelijk! Als je het maar juist combineert (-;

Fijn weekend!

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *