Opberg dozen

Dat je rondslingerende spulletjes op een bureau beter kunt opbergen in decoratieve dozen ben ik al een tijdje achter. Op elk bureautje in ons huis ligt wel doosje (of 2/3)

Misschien is het wel weer 1 van mijn koop tikjes te noemen. Waarschijnlijk omdat het zo lekker is om een leeg bureau te zien met enkel een doosje erop (waar dan alle zooi in zit) Ik vind het een perfecte oplossing.

Kringloopwinkel

Deze week vond ik weer een hele fijne dozen set in de kringloopwinkel.

dozen

Ik hou van dit soort basic kisten. En toen ik bij de blikken afdeling in de kringloop ook nog deze trommel zag staan zag ik de hele combinatie al voor mij. Mooi dat pure hout, met vlinders en planten erbij.

dozen

Juist dat hout past zo goed op dit plekje met de groen basis.

Hout met groen, en een zwart / wit accent. Ik krijg er weer inspiratie van. Het zou ook mooi staan op een metalen (gispen) bureau. Dan maak je het industriële weer een beetje warmer. Genoeg mogelijkheden om mee te schuiven in huis.

Sissy Boy

De grote prent kocht ik een keer bij Sissy Boy. In de winkel staat een altijd een rek met hele leuke posters van rond de 6euro. *TIP*

Veel plezier van een klein budget!

Fijne dag!

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *