Beija flor is verkoopt vloerkleden van vinyl. Ik heb al eens eerder een stukje geschreven over deze bijzondere kleden van kunststof waarvan ik er eentje in de keuken heb liggen zie hier

Toen had een kleed in de keuken, maar onlangs werd ik benaderd of ik ook hun nieuwe collectie wilde testen met een echte vloerkleed look. Nou leek mij dat dus ideaal voor de kinderkamer.

Kinderkamer

Wij hebben op de kinderkamers een hagelwitte vloer. Fris, maar wel een beetje kil. Nu hebben er al verschillende kleedjes gelegen, maar zonder succes. Ze verschuiven, komen in een prop in de hoek en worden smoezelig.

Zo’n vinyl mat ligt helemaal stabiel is lekker afneembaar en geeft een warme uitstraling. Ik zat even te twijfelen tussen een groene en een roze variant , de kamer bevat namelijk veel groen. Maar als je de hele kamer in 1 kleur afstemt kan dit juist een beetje saai worden. En een kinderkamer mag best een beetje kleur bevatten!

Mijn andere dochter heeft een heel klein kamertje. Zo’n mat zou daarvoor ook een oplossing zijn om een kamer compleet te vullen met kleed. Dit is een stuk speelser en makkelijker te realiseren dan dat je er een zeil of een andere vloer in moet leggen. Een nieuw plan misschien !

Eerst heb ik het kleed even in de woonkamer gelegd, ook erg mooi die pastel roze kleur om mee te combineren.

beija-5

Het kleed heeft een lichte structuur waardoor het echt een vloerkleed look heeft.

beija-7 beija-4

En op de slaapkamer een gezellige warme tint

beija-3

En de poes die altijd graag in beeld komt !

beija-2

 

beijaflorworld.com

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

Henrieke

Hee dat is leuk! Ik vind een kleed onder de eettafel altijd gezellig staan. Maar het lijkt me zo onhandig als er iets omvalt.. dit zou de perfecte oplossing zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *