Vrijdag

vandaag weer een nieuwe berg wasknijpers gekocht. Waar die dingen toch altijd blijven? soms denk ik wel eens dat ze wegwaaien! Ik koop ze altijd wel in de kringloopwinkel, om een beetje milieu bewust te blijven. Lekker veel in een grote zak zodat ik weer even vooruit kan. Het mandje waar ze in zitten is van Sunjellies

Deze retro kunststoffen tasjes staan bij ons door het hele huis. In de badkamer met badspeeltjes, in de kinderkamer met speelgoed, ideaal.

beija flor

IKEApresentatie

1 van de leuke dingen van zo’n presentatie is dat je meteen weer geïnspireerd bent om thuis weer wat dingetjes te veranderen. We kregen na de presentatie wat leuke interieur dingetjes mee naar huis. Waaronder een mooi botanische kussen. Met slechts een aanpassing van een paar kussens heb je meteen weer een andere look bij je bank.

Ondanks meerdere printjes, is de kamer wel een geheel. Ik heb er namelijk voor gezorgd dat alle kleuren overal weer terugkomen. De blauwe wolken van de muur komen weer terug in de kussens, en het groen in de planten. En de tinten geel komen terug in het goud en het tafeltje.

Als je deze regel aanhoud kan je spelen met meerdere kleuren zonder dat het te druk wordt

kussens ikea

kleed is van Benuta

Fijne avond!

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *