Werkplek

Als interieur blogger breng ik vele uren door achter mijn bureau. En als je er dan zoveel uren zit, wil je ook dat je bureau een plek is waar je e prettig voelt, en waar je geïnspireerd raakt. Mijn werkplek wordt dus niet vergeten in mijn interieur styling thuis.

Omdat mijn werkplek in de woonkamer is, en ik niet wil dat de werkplek, en de woonkamer, 2 verschillende eilanden worden, zorg ik ervoor dat de deze plekken op elkaar zijn afgestemd. Mijn interieur veranderd nog wel eens, en zo ook mijn kantoor.

Botanisch

Ons interieur is momenteel helemaal in de botanische sfeer. Groen op de muren, veel planten, bamboe en rotan. Dus mijn kantoor moest er ook aan geloven.

De basis is wit, waardoor het makkelijk is om met een paar leuke accessoires de uitstraling al snel te veranderen.

Ik ging naar VESTA met de missie; Botanische accessoires, en een bijpassende lamp!

 

Looplamp

Geïnspireerd op de industriële looplamp ontwierp “It’s about Romi” een stoere lamp. (€80,- ) Het leuke van deze lamp is dat er een ophang haakje aan zit. Ideaal om aan een wandrek te hangen zoals ik dat heb gedaan boven mijn bureau. En de lamp is ook nog eens verstelbaar in hoogte. Voor mij de perfecte bureaulamp!

 

IT’S ABOUT ROMI LEEDS WALKING LAMP (staat op vesta.nl)

 

 

Planten en accessoires

Bij een botanische werkplek horen natuurlijk ook planten. Mijn favoriete plant is de Pilea. Ik heb veel stekjes, dus ben altijd op zoek naar leuke potjes. Bij Vesta vond ik er een van STGD een “Leather basket” (€29,95,-) Zo’n “potje” van echt leer, staat warm en gezellig en door het materiaal helemaal natuurlijk. En juist de mix en match met andere potjes maakt het plaatje speels.

Als je dan toch aan het stylen bent met natuurlijke materialen, kan het handje van hout van het merk “HAY” (€25,00,-) niet ontbreken. Ik vind hem vooral erg decoratief, maar mijn kinderen willen hem nog wel eens gebruiken om na te tekenen.

Een insect kan natuurlijk ook niet ontbreken in het natuurlijke plaatje. De grote metalen Libelle ( €14,95,-) Dit zwarte insect geeft een beetje pit in het geheel, en past weer goed bij de lamp.

En ook deze zwart metalen vlieg nam ik mee uit de Vesta.

WOOOD vitrine kast

Maar mijn leukste vondst is toch wel het vitrine kastje van WOOOD. (€34,95,-) Ik ben dol op vitrine kasten, of ook wel pronkkastjes zoals ik ze zelf graag noem. Je kan er je leukste spulletjes in tonen.

In dit geval zijn dat een paar porseleinen huisjes uit de kringloop, een baby Pilea, en een paar schelpen gevonden door mijn kinderen op het strand.

Het zwarte moderne staal gecombineerd met allerlei schatten die je zo af en toe even afwisselt vind ik een prachtig contrast. Ik heb er nu voor gekozen om het kastje neer te zetten, maar deze is ook eventueel ook op te hangen. Ook leuk als je kinderen hebt om ze bij het vullen van het kastje te betrekken. Kinderen weten als geen ander kleine onbenullige dingetjes als schatten te bombarderen.

Een kastje zonder plank is ook mogelijk. (€24,95,-)

 

Mijn werkplek is weer helemaal klaar voor het voorjaar!

Voor meer informatie over het kastje en de overige accessoies kijk eens op VESTA.NL

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *